Henry Kissinger instalirao je dva potpuno ista čovjeka; Putina i Trumpa za zaštitu bogatstva vladara iz sjene

0
3559

Kancelarka Merkel daleko je najvažnija europska čelnica, ustvrdio je pritom novi američki čelnik.

“Ako pogledate Europsku uniju, vidjet ćete da je to zapravo Njemačka – instrument za Njemačku”, kazao je Trump.

Ocijenio je ipak da je njemačka kancelarka napravila “katastrofalnu grešku, primivši u zemlju toliko nelegalnih doseljenika”.

“Vjerojatno je ta priča (s EU) mogla uspjeti ali bila je to posljednja kap koja je prelila čašu”, ocijenio je Trump.

Britanija je “jako pametna što je odlučila izaći” iz EU, zaključio je. “Zemlje žele vlastiti identitet a to vrijedi i za Veliku Britaniju”, istaknuo je novoizabrani američki predsjednik. Prognozirao je da će i neke druge zemlje slijediti britanski primjer.

Trump prijeti njemačkoj industriji, da će smanjiti uvoz njemačkih auta, ako Nijemci ne počnu kupovati više američkih auta. Nijemci su mu odgovorili da onda Ameri trebaju proizvoditi bolje aute. Dobar odgovor, zar ne? Trump je ispao seronja, poput slovenskog ministra vanjskih poslova, koji prijeti Hrvatskoj da će uništiti turističku sezonu ako ne prizna arbitražu.

Čini se da je Illuminati su izabrali svojeg Boleka i Loleka, Putina i Trumpa za zaštitu opljačkane zemaljske kugle,  nakon stalnih posjeta H. Kissingera Moskvi. Stav prema njemačkoj automibilskoj industriji je stav koji će plasirati ova dvojica poslušnika u interesu vladajuće masonerije.

https://www.hop.com.hr/2016/10/25/henry-kissinger-sve-skloniji-dogovoru-sa-rusima-nakon-velike-diplomatske-pobjede-rusa/

Ove godine Henry Kissinger je vrlo često u Moskvi. Prema našim izvorima razlog je podjela sfera i sve veće uvažavanje uloge Rusije.

Boris-Johnson-wins-seat-MPtrump-putin

A vendor flies the confederate flag prior to a Republican U.S. presidential candidate Donald Trump rally in Pittsburgh, June 11, 2016. REUTERS/Aaron Josefczyk - RTX2FOT5

trump-seselj

 

Amerika sve više shvaća da Rusiju mora okrenuti na svoju stranu kao saveznika u kontroli svijeta. Radi li se ovdje o politici diktiranoj vodećim bogatstvima svijeta ili je to američka politika administracije to je već jasno prema izboru izaslanika za razgovor sa Rusima. Za sada, situacija je vrlo napeta kod vodećih sila svijeta i samo razum najmnogoljudnije zemlje svijeta Kine drži kakav-takav balans. Nju želi upravo isprovocirati Trump. Da bi ojačao svoj politički položaj nakon očitog dogovora sa Trumpom.

Hrvatska uz ovakvog Trumpa našla se u nebranom grožđu, jer Putin utjecajem u Srbiji ojačava svoj položaj u regiji, a Trump oslabljivanjem položaja NATO saveza osigurava lakši put prema moći Rusije i oslabljuje Njemačku, nakon što  je Obama napunio sa Putinom Njemačku izbjeglicama uz pomoć potpuno konfuzne Merkel, koja je pak pokušala iz svoje obijesti EU napraviti njemačkom prčijom.

Čini se da jedino Poljska u EU pomaže Hrvatskoj u samom razvoju situacije. Ostali su pustili srpske luđake Vučića i Šešlja da pokrenu novi sukob u regiji uz pomoć Rusa. EU  na čelu sa nesposobnom Merkel pustila je zločinca Šešelja iz zatvora kako bi baš on osigurao Rusiji prodor u Srbiju i time su destabilizirali EU. Kao što je Merkel destabilizirala Njemačku sa izbjeglicama. Ludilo na sjeveru Afrike započeto u američkoj režiji i završeno ruskim krvoprolićem trajno je destabiliziralo EU. Rusija i SAD-e očito ne žele snažnu uniju kao konkurenciju. Uz ovako nesposobnu Merkel vrlo lako su podijelili uniju. Velika Njemačka gospodarska moć još jednom je pala na diplomatskom planu. U našoj regiji podržavanjem srpskog ludila još jednom je Njemačka ispala politički vrtni patuljak unije. Nesposobna je prepoznati kakvu katastrofu podržava ujedinjavanjem rusko-srpske političke mafije u regiji.

Vrlo  je opasna situacija i  u svijetu,  dva dežurna policajca, koji čuvaju bogatstvo 1% ljudske populacije.

I.D.

HOP