U SRBIJI RUSI UPUTILI VLAK ZA KOSOVO, A U HRVATSKOJ RUŠE VLAST PREKO PUPOVCA I PERNARA

0
5624
Danas su Ivana Pernara konačno izbacili iz Sabora iznijevši ga van. Pernar je čitavu scenu snimao mobitelom i čak nazvao predsjedavajućeg Reinera Hitlerom. Radi se o tome da je Pernar u svom stilu opstruirao i ometao sjednicu, nabacujući se jabukama, sendvičima i komentarima dok su drugi govorili. U ovom slučaju je omeo i vlastitog živozidaškog kolegu Sinčića. U svom tom metežu u kojemu Pernar uvijek uživa, pojavio se i Beljak, oličenje lažnog parlamentarizma i pravde, isti onaj koji je započeo svoju političku karijeru krađom auto-radija, a nastavio političkom eliminacijom suparnika u izboru predsjednika svoje stranke. 

Beljak je fizički zaštitio Pernara i sjeo pored njega kako ga saborska straža ne bi izbacila. Usput je Pernara nazvao svojim prijateljem i urgirao da ga se ne izbaci iz sabornice, čime je i sam počeo kršiti saborski poslovnik. Zbunjeni Sinčić uza sve to brani “jadnog zviždača” Margetića i stoji pored Pernara, dok se Beljak grebe oko Živog zida pred kamerom Pernarovog mobitela. Jadno. Nakon što je bacao jabuke, upadao u riječ, ometao stalno i ignorirao opomene predsjedavajućeg Reinera, Pernar je isprovocirao izbacivanje iz sabornice, kao nekada “čupanje” iz živog zida na deložacijama. Reiner je naposljetku bio prisiljen prekinuti sjednicu i zatražiti izbacivanje Pernnara od strane saborske straže izbaci van, jer je ovaj odbio napustiti sjednicu. Dok ga nose van, Pernar urla “ovo je HDZ!” te izvan sabornice spremno daje izjavu okupljenim mainstreem medijima.

Ovo je klasični pokušaj državnog udara na komunistički način.
HOP portal je prvi pokrenuo veliku priču o INA-i uz veliku pomoć bivšeg direktora INA-e Nikole Kovačevića koji je do detalja iznio sve o pljački INA-e. Nakon njegove istinite priče HDZ i SDP odlučuju kupiti INA-u kako bi zapravo prikrili sve činjenice oko INA-e. Do tada je medijski poslušnik s HRT-a Kardum tvrdio kako INA nije kompanija od strateškog značaja. Otvaranjem priče o Montmontaži i poveznica s INA-om, trgovački sud u Zagrebu je stavljen pod povećalo DORH-a. S daljnjom pričom o HEP-u otvorili smo i tu lopovsku Pandorinu kutiju. Mainstreem mediji i HDZ pokušavaju sve te rupe začepiti, no to je sada postalo nemoguće. Svjedoci kriminala i sve stručne osobe koje su našem portalu ustupile svoje ekspertize, iznijele su probleme i pokazale prstom na HDZ i SDP i njihov kriminal. Novac ukraden iz Hrvatske većinom završava u Rusiji, tako da i njihova politička razmišljanja idu prema ruskom vlaku. Rusija je postala idealno skrovište srpskih i hrvatskih lopova kao i srpskih zločinaca.
kosovsko četnička pizdarijaRusi su napravili vlak kojim su Srbi krenuli provocirati Kosovare, dok su u Hrvatskoj Rusi preko vjernih Srba i vjernih hrvatskih lopova odlučili preuzeti vlast kako bi se sav lopovluk prikrio. Ivan Pernar zvan Pernaruška zadužen je za rušenje ustavnopravnog poretka. Danas je u Saboru pokazao i kako će to napraviti. Reiner je po njemu Hitler, a Plenković fašist i najvjerojatnije ustaša. Čisto sumnjamo da bi ova kukavica od Pernara tako nešto govorila pred Hitlerom ili Maksom Luburićem. Cilj je bio da mainstreem mediji to odmah prenesu izvan granica Hrvatske i proglase ovu vlast fašističkom. Ono što o nama izmišlja Vulin, Vučić i Nikolić, to sad ponavlja i Pernaruška. Leđa mu drže Matija Babić, Zrinka Kasapić, Boris Rašeta, Domagoj Margetić, Saša Kosanović i Saša Leković. Oni su napravili medijsku okupaciju Hrvatske, a političku okupaciju rade Rusi preko Pernaruške. Pernar se uvijek javlja kada se otkriju nove značajne afere u Hrvatskoj vezane na komunističku lopovsku bagru. Ovu situaciju s Pernarom isprovocirao je Plenković svojim odabirom savjetnika Gregurića i Valentića (najvećih hrvatskih štetočina) te zaštitom Martine Dalić koja bi prodavala HEP kako bi pokrila pljačku INA-e. Kako to uviđa sve veći broj građana, SDP i HDZ te njihovi trabanti moraju inscenirati ponovne izbore kako bi zaustavili istrage. U Srbiji je kriminal toliko uzeo maha, da vlastodršci moraju inscenirati čak i rat. Dokaz tome je povratak velikog srpskog pljačkaša S. Karića.
Rusko-srpski vlak i Pernaruška imaju isti propagandni rukopis koji dokazuje povezanost srpsko-hrvatske komunističke mafije poput zakona o spojenim posudama. 
HOP