Vlasnik Indexa krimos M. Babić končno priznao da ga financijski pomaže Srbin Jevrosimović, Dačićev ‘drugar’

0
8118

Matija Babić vlasnik Indexa, poznat po krađi i šteti državnog proračuna, za koju je zaradio od našeg korumpiranog pravosuđa guljenje krumpira, ovih dana tulumari u svom glavnom gradu. Beogradu. Oficirsko dete dobro je obraslo i veselo među svojom braćom. U napadu pijančeva Babić priznaje javnosti kako je  njegov financijer Veselin Jevrosimović, dobar pajdaš Ivice Dačića. Sada je svima jasno zašto Babić potkrada Hrvatsku državu, vodi specijalni rat protiv Hrvatske, izmišlja ustaše i ismijava naše sportaše ( Mirko Filipović)

 

jevrmVeselin Jevrosimović je diplomirao menadžment na američkom Sveučilištu Florida. Bivši je državni reprezentativac u atletici i šampion Univerzitetske lige u skoku s motkom.

U svijet IT tvrtke ušao je 1986. godine postavši suvlasnik tvrtke koja se bavila distribucijom IT opreme u Njemačkoj.

Od 1991. do 1996. bio je partner u upravi tvrtke CHS Electronics, najvećeg svjetskog distributera IT opreme u to vrijeme s godišnjim prometom od 12 milijardi dolara. Svoje dionice u CHS-u je prodao 1996. godine da bi osnovao ComTrade grupaciju, najveću IT organizaciju u Jugoistočnoj Europi. ComTrade je danas prisutan na globalnom tržištu, a izrada naprednih softverskih rješenja i pružanje IT usluga su glavna područja poslovanja. Sada ComTrade razvija sofisticirana softverska rješenja za tvrtke kao što su HP, IBM, Vodafone, Disneyworld, Yahoo i mnoge druge renomirane tvrtke.

Postignuća gospodina Jevrosimovića je ComTrade grupacije.

HOP