Pernar uslikava maloljetnike i ´šera´ po internetu bez znanja roditelja, a njegovi simpatizeri pozivaju na sex sa maloljetnicama!

0
11550

Ravnatelj Elektrotehničke škole iz Zagreba, prof. Renato Matejaš rekao je da je Pernar upao na sat energetike 2h razreda oko 14.15 sati: “Nastavnik se spustio do mene jer nije bilo moguće držati nastavu. Kad sam se popeo do drugog kata Pernar je već bio vani na hodniku. To je sasvim neprimjereno. Mi smo škola, nismo politička pozornica. Postoji neki obrazac ponašanja, da se nam se javi kako bi se takve stvari iskomunicirale. Strukovna smo srednja škola i tu nije mjesto politici.” Međutim, našao se i jedan profesor, i to klasične gmnazije koji, umjesto da štiti učenike, podržava bolesne performanse ovog psihopate iz Sabora. U galeriji slika ispod članka ćete naći i sliku tog profesora koji se zajedno s jednim učenikom naslikava s Pernarom. 24sata je postao turistički vodič za Pernarova sranja. Ujedinjeno napada s Indexom i Rašetom braniteljsku obitelj Culej i daje publicitet ovoj nezakonitoj raboti Ivana Pernara. U zemlji totalnog pravosudnog rasula i pedagoških amoralnosti nismo sigurni ni hoće li se pravobraniteljica za djecu osvrnuti na sve ovo i nešto protiv toga poduzeti.

Kad ne radi nerede u Saboru, Pernar radi nerede u školama. Slika se s maloljetnim učenicima i stavlja slike s maloljetnicima na svoj profil, bez odobrenja njihovih roditelja. Ispod jedne slike na kojoj se nalazi šest maloljetnih djevojaka, a koju je Pernar objavio na svom profilu se nalazi i komentar “To Pernare, jesi li i ove riješio kralju”, što je direktan poziv na blud s maloljetnicama. U jednom bolesnom društvu Pernar je uspio prikupiti respektabilan broj luđaka na svojem profilu. Pernar je nepotrebno uznemiravao djecu, hranio ih političkim glupostima, ali mu nije palo na pamet objasniti istoj toj djeci zašto falsificira potpise i financijska izvješća bivše stranke Živi zid.

Pred lokalne izbore mediji forsiraju Živi zid kao ekstremno srpsku desničarsku stranku poput SDSS-a, jer je Bernardić relativno okrenuo svoj brod od srpskih glasača. Time je naljutio većinske srpske medije u Hrvatskoj koji sada guraju Pernara i stranku Živi zid u borbu za srpske glasače. Pernarov performans zadnjih nekoliko dana služi u te svrhe.

HOP