DRUGOVI I DRUGARICE SPREMAN SAM NA JAVNO VJEŠANJE NA TRGU BANA JOSIPA U ZAGREBU !

0
4421
Jpeg

Nakon što je  Autohtona – Hrvatska stranka prava u nedelju održala „ Prisegu domovini i dala podršku američkom predsjedniku Donaldu Trumpu na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu,   drugovi i drugarice komunističke partije željni krvi obrušili su se na mene kao divlje zvjeri.

Hrvatska narodna stranka Vesne Pusić i Ivana Vrdoljaka pišu neke kaznene prijave, SDP saziva tiskovnu konferenciju, Veleposlanstvo SAD –a Baracka Obame piše u ime Donalda Trumpa , Gordan Jandroković u ime HDZ –a , Boris Miletić u ime IDS –a , pojedinci iz nekih pravaških stranaka koji odrađuju posao za „zna se“ također , a da ne govorim o drugaricama i drugovima iz raznih medija. Hrvatska policija ( ? ) od suda traži moju zabranu dolaska na Trg Bana Josipa Jelačića i zabranu dolaska na posao i ulicu u kojoj radim ? Sada Hrvatska policija  ( ? ) traži načina da mi onemogući egzistenciju. Zar je to demokracija ? Zar nemamo pravo na različito mišljenje ? Na različit stav ?

Moram naglasiti da ima časnih i domoljubnih medija kojima skidam kapu, hrvatskim policajcima kao i velikoj većini Hrvatskog naroda koji nam ovih dana u velikom broju daju podršku.

Svi ti komunistički mediji vrše snažan pritisak na Vladu Republike Hrvatske. Drugarice i drugovi svih stranačkih boja Autohtona – Hrvatska stranka prava nije neonacistička i proustaška stranka. Autohtona – Hrvatska stranka prava je domoljubna stranka, stranka branitelja Domovinskog rata.  Zar je odavanje vjernosti svojoj domovini mrska ideologija ? Zar je zabranjeno voljeti svoju domovinu ? Zašto Vas smeta pozdrav „ Za dom spremni „ s kojim su mnogi dali živote u Domovinskom ratu za Hrvatsku ?  Zar  mislite da oko nema  pozdrava,  neće biti obrane domovine od Vaše nove agresije na Hrvatsku ?

Pozivam Hrvatsku Vladu da pokrene proces lustracije u Hrvatskoj ? Pozivam Hrvatsku Vladu da javno osudi zvjerstva nad Hrvatskim narodom od strane komunista, da osudi režim Josipa Broza Tita i makne njegovo ime sa Trgova i ulica po Hrvatskoj.

Drugarice i drugovi komunisti !

Drago mi je da ste poludjeli, da Vam je mržnja pomutila pamet, da Vas je naša „ Prisega domovini „ i podrška Donaldu Trumpu uzdrmala. Vidim i osječam da bi najsretniji bili da  ubijate kao što su to radili Vaši djedovi od Križnih puteva, Jasenovca, Danice, Jazovke, Macelja, Hude jame itd. Pošto se i danas pozdravljate sa „ SMRT “ ja sam spreman na  javno vješanje na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Bog i Hrvati !

Za dom spremni !

Autohtona – Hrvatska stranka prava, predsjednik Dražen Keleminec

Autohtona – Hrvatska stranka prava

www.hrvatskipravasi.hr

Zagreb, 28. 02. 2017.

 

Predmet : Otvoreno pismo Veleposlanstvu SAD –a

Dana 26. veljače 2017. godine,  Autohtona – Hrvatska stranka prava na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu organizirala je davanje „ prisege domovini Hrvatskoj“ , polaganje vijenca na grobu Oca domovine dr. Ante Stračevića i davanje podrške američkom predsjedniku Donaldu Trumpu.

Poštovano Veleposlanstvo SAD –a u Zagrebu.

Autohtona – Hrvatska stranka prava nije neonacistička i proustaška stranka. Autohtona – Hrvatska stranka prava je domoljubna stranka, stranka branitelja Domovinskog rata.  Zar je odavanje vjernosti svojoj domovini mrska ideologija ? Zar je zabranjeno voljeti svoju domovinu ?

Našem javnom  skupu nazočio je gosp. Alexander Neidlein , njemac i dragovoljac Domovinskog rata koji je 1991. godine dragovoljno došao braniti Hrvatsku.

Alexander Neidlein kao pripadnik HOS-a ranjen je u Gospiću. A – HSP poštuje svakog stranca koji je došao braniti našu Hrvatsku.

Alexander Neidlein član je političke stranke NPD koja nije nacistička stranka. NPD je legitimna stranka u Njemačkoj i ima zastupnika u Europskom parlamentu.

U Europskom parlamentu NPD nije nacistička stranka , u Njemačkoj također ali u Hrvatskoj tako mora biti jer tako  kažu iz komunističke partije koja ima prste i u ovom vašem priopćenju.

Veleposlanstvo SAD –a , kao branitelji u obranu Hrvatske išli smo sa pozdravom ZA DOM SPREMNI ! . Zar je zabranjeno braniti svoj dom ? Zar je zabranjeno braniti svoju domovinu ?

Hrvatskom vladaju 25. godina komunisti, jučer oni,  danas  preko svojih sinova i unuka ? Oni drže u svojim rukama Hrvatske medije , oni su zaštitnici opljačke u  Hrvatskoj, oni su doveli da umirovljenici kopaju po smeću, da mladi nemaju budućnost i egzistenciju pa odlaze iz Hrvatske. Preko 3000 tisuće branitelja izvrilo je siucid nad sobom zbog zločinačke politike vladajućih neokomunističkih struktura.

Zar to nije genocidna politika ? Protiv te politike se mi borimo !

U nedelju ponosno smo nosili američki barjak  po Zagrebu i time dali podršku američkom predsjedniku  Donaldu Trumpu.

Svojim priopćenjem i lažnim navodima stali ste na stranu onih snaga koji pale američke barjake. Stali ste na stranu Sorošove sotonske ideologije, ideologije koja radi protiv Katoličke crkve, koja radi protiv nacionalnih država, koja želi neku multi – kulti zemaljsku kuglu.

Znamo da  je ovo priopćenje Veleposlanstva SAD –a  napisamo u duhu Baracka Obame , a ne Donalda Trumpa.

Sa dolaskom novog veleposlanika izaslanstvo A – HSP zatražit će prijem,  razgovarati i objasniti kakvo je stanje demokracije u Hrvatskoj i koko Soroševa  sotona vlada Hrvatskom.

Mi se nikada nećemo odreći našeg domoljubnog pozdrava i stoga Vas pozdravljamo sa našim pozdravom ZA DOM SPREMNI !

 

 

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec