Hoćemo li nakon 500 godina genocida Turaka nad Hrvatima trpiti 500 godina glupih turskih serija

0
17321

Propaganda već godinama  na privatnim televizijama nudi Turske serije, prvo smo gledali Sulejmana i njegova osvajanja, da bi se divili nabijanju na kolac Hrvata, pa do suvremenih turskih serija zaglupljujučeg sadržaja i odurnog jezika. Naravno niti riječ u toj propagandnoj sirotinji od serije  o Hrvatu Nikoli Jurišiću koji ga je ponizio i pobijedio.

Izgleda  kao da svakodnevno Kinezi gledaju o Japanu, da ih bolje podsjeti okupaciju. Netko će reći da je to prošlost, ali jedino budale ne uče iz prošlosti. Ako nam ne nude u medijima srpski primitivizam, dobivamo Turski. I tako to rade već godinama. Kada bi bilo par mjeseci, moglo bi se zvati slučajno, ovako se radi smišljeno u smislu širenja turskog interesa.

Hrvati su na svojim leđima iznijeli obranu Europe. I za to platili strašnim genocidom od strane Turaka i njihovih slugu.  Umjesto zahvale Europe za taj čin, mi godinama trpimo srpske laži o našoj povijesti i fašizmu koje guta EU, dok su ti isti srpski fašisti okupljeni oko Šešelja zaboravili Nedićev zločin nad Židovima, njih 14000 je ubijeno, a za tako nešto Srbija želi rehabilitirati Nedića isto kao što je to učinila sa krvnikom Dražom Mihailovićem koji je surađivao sa Nijemcima i klao Hrvate i Muslimane.

Danas u samostalnoj Hrvatskoj Hrvate se najviše šopa sa srpskim pevaljkama, svakodnevno saznajemo u Večernjem, Jutarnjem, 24 sata kako žive srpske zvijezde (namjerno za buđenje nostalgije), pa su na repertoaru, Kitić, Suzana Mančić, Brena…ali kao članica unije ne saznajemo kako žive poznati Mađari, Slovenvci, Talijani, već slušamo i gledamo danonoćno Srbe, Turke, kao da su oni vladari svijeta…

HOP