Palfi napravila barikadu sa kolicima i djetetom da ne bi neposlušni živozidaši ušli na sastanak

0
3469

VLADIMIRA PALFI IZAZVALA INCIDENT U SPLITU!

Jučer u 16.30 h Vladimira Palfi s kolicima i djetetom je branila ulazak nekim članovima Živog zida da uđu na sastanak koji je bio zakazan u Hotelu president u Splitu.
Bilo je gnjusno i odvratno kako je vikala i prijetila.
Kada su je upitali kada misli ona i dragi podmiriti dugove jos od prosle godine.
Nije negirala nego je dobila histericni napadaj….
Sramotno je da vucaraju vlastito dijete po sastancima za osobnu promociju.

Fotografija ŽIVI ZID Hrvatska.
Fotografija ŽIVI ZID Hrvatska.
izvor tzv. Živi zid 2 fb profil
Druga polovica Živog zida, a koji za sebe tvrde da su legalni Živi zid na svome profilu jadikuje jer je Palfi postavila barikadu na ulazu u hotel u kojem je trebala biti sjednica ove sekte prevaranta. Kao što pišu ovi legalni,a u principu nije nitko legalan , Palfi je umjesto balvana, što bi postavio svaki pravi četnik kao barikadu, izmislila međimursku inačicu barikade, te je umjesto balvana na ulaz postavila vlastito dijete. To je normalno ponašanje za ekstremnu ljevicu i njihova udruženja za mužnju građana; BABE, Iskorak i slične napredne udruge, to je svakako normalno i za našu socijalnu službu.
Inače nikome više nije jasno što je to Živi zid kada su sve podružnice ugašene a neki Gabrić i Palfi pametuju kako su baš njihove podružnice legalne, a ona koja je aktivna u Osijeku  opet je pod kontrolom kameleona Runtića, koji je sada dio MOST-a…
živi org