HOP JEDINI TOČNO PROCIJENIO: CIJENA PLINA JE SPIN MEDIJA, RADILO SE O SPAŠAVANJU TODORIĆA

0
4022

Početkom ožujka smo izvijestili javnost u svezi ogromnih problema u Agrokoru. Tada su se mainstreem mediji bavili cijenom plina i zastrašivali narod povećanjem cijena. Prema našim izvorima iz Vlade, nije se radilo ni o kakvim problemima s cijenom plina, već s Agrokorom.

Ekskluzivno razlog sastanka u vladi: Spin vlade sa cijenom plina ima stvarnu pozadinu u spašavanju Todorića

Večernji list i 24 sata tvrde kako su prvi sastanci u vladi bili 5.3 i likuju nad tim podatkom, ali je isto tako zanimljivo kako smo mi objavili podatak  o sastanku već 1.3. ove godine. Zar smo bili vidoviti ili se ipak radilo promtnom i jasnom izvještavanju javnosti, dajući informacije koje su vodeći mediji prešutili?!

U principu padom Todorića Rusi dobivaju jako dobro uhodani posao, u svim zemljama regije, ne moraju posezati za gradnjom, političkim pritiscima i na dlanu imaju kontrolu cijele regije  preko hrane. To im je bio i cilj u trenutku kada su kreditima spašavali vojnika Todorića, a Todorić opčinjen širenjem kupovao je kao sumanut tvrtke, a čini se da je Mercator bio najgora odluka, te se sada mora rješavati Jamnice koju želi Coca Cola nakon što je uzela neiscrpni izvor Bistra s Ivanščice. Rusi žele kompletno Todorićevo bogatstvo i zajedno sa Inom i HEP-om Todorić postaje još jedan veliki problem ove vlade. 

Priče o plinu su, dakle, samo spin.

Agrokor se nalazi pred padom, a mediji izvan Hrvatske su već pokopali Ivicu Todorića. U tom pogledu je Reuters išao najdalje te tvrdi kako se očekuje veliki kolaps hrvatskog tržišta kao posljedica propasti Todorićevog imperija.

HOP