Grmoja prozvao Hanžekovića i optužio gl. urednika ‘Jutarnjeg’ da je lažljivac

0
1888

Nismo dugo čekali početak prljave kampanje – u pokušaju da umanji šanse Mosta, nakon što su u javnosti objavljeni rezultati ankete u kojima se jasno vidi kako najveći dio Metkovaca podupire nastavak Mostovih projekata, Hanza medija producira videe i plasira ih “po društvenim mrežama”, čitaj, na svom portalu. Shvaćamo da je namjera bila ocrniti Katarinu Ujdur, no za građane bi bilo korisnije da su taj trud uložili da im na bilo koji način doista i pomognu, pa barem konstruktivnim prijedlogom. Ovakvo prozirno podmetanje neće zavarati Metkovce koji svakoga dana uživo gledaju rezultate gradonačelnice i njenog tima. Mi nećemo sudjelovati u podmetanjima i mutnim predizbornim trgovinama – uzalud ste montirali. Most će i dalje biti za izmjenu Zakona o HRT-u kojim će Hanžekoviću biti uzeti deseci milijuna kuna.

UREDNIK JUTARNJEG LISTA OGURLIĆ IZNOSI NEISTINE I MOST ZA TO IMA DOKAZ- SCREENSHOT ČLANKA

grmoja 1

Glavni urednik Jutarnjeg lista Goran Ogurlić iznio je neistine kada je izjavio da je Jutarnji list spotove preuzeo s YouTubea i objavio ih u trenutku kada su se pojavili i da se jasno može vidjeti da su spotove objavili kao link s YouTubea. Naime, zašto je onda učinjena promjena za koju Most ima dokaz u obliku screenshota, gdje se vidi da je maknut logo Jutarnjeg lista?

Gospodine Ogurliću, zašto ste napravili tu izmjenu, a sada tvrdite suprotno?

Što vaši čitatelji mogu očekivati od medija čiji me glavni urednik optužuje za iznošenje neistina, a ustvari sam to čini, jer se video nije dijelio na društvenim mrežama kako se tvrdilo niti je stavljen link na neki Facebook profil niti prvotno na YouTube?

Hoćete li se i sada pravdati tuđim navodnim nerazumijevanjem interneta?

Most će i dalje štititi građane od Hanžekovićevih ovrha, bez obzira koliko članaka bilo ispisano objedama na račun Mosta, Mostovih zastupnika, gradonačelnika i svih drugih koji su dijelom promjene za zaštitu najosjetljivijih skupina građana od interesa pojedinaca.

Nikola Grmoja fb profil izvor

HOP