NEKADAŠNJI NOVINAR HRT-a I VELIKI MORALISTA B. RAŠETA NA PUPOVČEVOM PLATNOM SPISKU, OTKRIVAMO MILIJUNSKA TROŠENJA U SNV-U

0
14432

Naslušali smo se gluposti u Saboru. Glavni glumac je bio Pernar, koji uporno želi poništiti sva istraživanja ovog portala o Pupovcu i posebno je pokvaren prema trudu i hrabrosti predstavnika srpske manjine koji su prokazali sav kriminal i trošenja Milorada Pupovca. Prvenstveno mislim na Nenada Vlahovića, školovanog pravnika i dugogodišnjeg rukovodioc i privrednika, koji zna slučaj Pupovac u detalje. U svemu tome znatno su pomogli i naši kontrolirani mediji, koji umjesto da se vode činjenicama, oni se vode jeftinim politikanstvom jednog neškolovanog diletanta Pernara. Pernar nas uvjerava kako je Pupovac veliki domoljub i vjeruje da ništa nije ukrao. Ispada da je Sabor crkva i da se u toj crkvi vjeruje,a ne provjeravaju činjenice.

Nastavljamo sa daljnjim otkrivanjem trošenja sredstava Srpskog narodnog vijeća, kako bi naša javnost i srpska manjina uvidjela tko stoji u njihovoj “zaštiti”. Pa krenimo redom; Stankovićev moralist na HRT-u, inače rođak generala Rašete (krivca za smrt snimatelja Gordana Lederera), Boris Rašeta koji je izvodio jednom prilikom cirkus na N1 sa velikim stručnjakom za sve i apsolutno za ništa Pernarom, na paltnom je spisku bio Pupovčeva SNV-a, sa mjesečnim honorarom od 500 eura, drugi nekadašnji harteovski pulen Saša Kosanović dobivao je mjesečno od 5300 kuna pa sve do 6000 kuna za autorska prava, svojih briljantnih uradaka u SNV-u. I tako njih dva moralista zarađuju na sve strane, ali o onima koji ih plaćaju uvijek sve najbolje!

Jedino po HRT-u su mogli pljuvati koliko žele, “moralisati o ustaštvu” i kune su poslije toga trpali svi zajedno u džep, rugajući se državi, pa i narodu kojem pripadaju. Ustaše kao tema uvijek posluže kad ih netko dirne u džep pun kuna. Moralisti Kosanović, Saša Milošević i prepametni Boris Rašeta niti riječ nisu napisali o Tesla banci i kako su povratnici prevareni, propasti banke i o sve otvorenijim sumnjama srpskih službi ( kad hrvatske nemaju spoznaje) da je baš propast te banke namjerno učinjena kako se povratak nikada niti ne bi dogodio. Koliko smo izvješćeni sa srpske strane, Pupovac više ne odlazi često u Beograd baš iz straha od istrage u svezi Tesla banke.

PUPIMILOŠEVIĆTamo daleko mu više ne vjeruju, pa je angažirao Pernara u svoju obranu, gdje ćeš bolje,  tog istog Pernara pak bivši Živozidaši progone zbog kriminala…

Tena Erceg u 2012 godini, a koja ništa posebno nije napravila za SNV-e imala je naknadu za autorska prava cijelu godinu 12500 kuna,  njen suprug Đikić urednik je famoznih “Novosti”, Rade Dragojević uzima za autorske tekstove od 8500 kuna pa do 9500 kuna, potpuno nepoznate osobe plaćane su kao velike zvijezde SNV-a, o putnim troškovima da ne govorimo. Zanimljivo da famozna Tena je prijavljena na pupovčevoj adresi. Bračni par Đikić i Erceg porezne obveznike i srpske manjince koštao je bogme kao Oliver Dragojević mjesečno…razlika u kvaliteti je očita.

Kada neće Kosanović i Rašeta o Tesla banci, evo mi smo došli do nekih zanimljivih teza. Tako nam je izvor iz Baranje, u kojoj smo boravili ovih dana, u općini Kneževi vinogradi tvrdio da OPG Horvat je iz te banke sebi osiguravao biznis i zaštitu gospodarstva kupnjom tzv. mreže protiv tuče.  Banke više nema,a biznis na OPG-u cvate.

Bistro Labus izdaje račune za pupovčeve domjenke po 50 000 kuna, dok Srbi čekaju obnovu kuća i za to vrijeme umiru u svinjcu. Čini se da su Srbi ugroženi od “ugroženog rasipnika” Pupovca, kao i hrvatski proračun. Terme Jezerčica iz Stubice kada  poharače SNV-ovci, proračun koštaju za par dana preko 20 000 kuna. OPG Horvat iz Baranje, vlasništvo oca od Mile Horvata isto je zanimljiva priča, preko 100 000 kuna je potrošeno za domjenke i pijančevanja pupovčevih pulena na tom gospodarstvu, plaćeno iz SNV-a.

“Udruga protiv zaborava” za samo osnivanje udruge dobiva od SNV-a 25 000 kuna, udruga Srpske zajednice Vukovar dobila je 173650 kuna donacije od SNV-a za svoje osnivanje, udruga udruzi ne može donirati novac, to je protuzakonito, a ovdje se radi o donacijama pijanih milijardera, naravno i o našim novcima. I dok oni pijančuju i rade budale iz srpske zajednice, Srbima u Hrvatskoj prodaju priču o ustaškoj državi koja mrzi Srbe, baš kao što i SPC huška Srbe protiv matične države, iako od Hrvatske dobiva 17 milijuna kuna godišnje, a od Srbije samo mirovinsko i socijalno za svoje svećenstvo, proračun se muze i njime se kontroliraju političari i novinari.

NENAD VLAHOVIĆ-Žao mi je da tako paušalno saborski zastupnik Pernar prosuđuje moj rad, istrage u slučaju Pupovac, poglavito jer sam sve sam financirao, borim se sam protiv očito cijelog sistema oko Pupovca i nije baš velika hrabrost Ivana Pernara, kada stoji na mjestu branitelja Milorada Pupovca. Ako je toliko pravičan i hrabar neka stane na onu drugu stranu i shvatit će što su političke mećave. Ako se pogleda imovina i način života Pupovca i moj skroman život, činjenicu da su mi dva sina nezaposlena, ne znam koga tu brani Pernar, meni to liči na komediju iz stripa Alana Forda, onog Superhika, otima od sirotinje i daje bogatima. Uskoro će sve činjenice demantirati Pernara, dokumentacija, a koje sam opet prikupio sam, platio iz svojeg džepa, pa je stvarno neumjesno kada se neki zastupnik javi za riječ i zlorabi saborsku govornicu hvaleći Pupovca, samo zato što mu je Pupovac u listu Novosti osigurao intervju.-rekao je za naš portal Nenad Vlahović, predsjednik Srpske Pravedne Stranke.

Čini se da su budala i dobar prijatelji, ali se pitamo do kada?

OPLJAČKANA ‘PUPOVČEVA’ TESLA BANKA IDE U LIKIVIDACIJU, A PUPOVAC PREMA ‘ZASLUGAMA’ U VLADU

Igor Drenjančević

HOP