Pupovac lopovčino i prevarantu, što ti imaš pričati o Jasenovcu, pa tvojih 500 najuglednijih Srba 1941. godine je potpisalo Judenfrei!

0
3329

U lopovskoj državi Hrvatskoj u kojoj velikosrpska religija Srpske crkve divlja iz dana u dan, a naša idiotizirana vlast daje novac za snimanje filmova o ovoj nekanoničkoj crkvi (HRT je uložio 1,4 milijun kuna za snimanje filmova o “srpskim manastirima”, a Milanče Bandić 500 000 kuna za drugi film),a koja je na prijevaru 1922. dobila Tomus ili ti crkveno priznanje. Ta crkva je dobila primat u Hrvatskoj kao pravoslavna religija 1947. godine kada je jugoslavenska vlast pobila svo svećenstvo hrvatskih pravoslavaca. Znači ubojstvima nevinih svećenika ova crkva dobiva manastire, crkve i vodstvo nad pravoslavljem. Klaonicom nad Hrvatima 1945. godine Srbi dobivaju primat nad Hrvatima politički u Hrvatskoj. Pljačku i zvjerstva nad Hrvatima opravdavaju Jasenovcem. I tako je do danas. Jasenovac nije dan Srba, poglavito jer srpski znanstvenici u slučaju Jasenovca su najobičniji lažljivci.

Srpska nacistička vlast generala Nedića poubijala je zvijerski sve Židove u Srbiji 1941. godine uz potpis najuglednijih znanstvenika toga vremena, njih 500, a na čelu te liste su poglavari SPC-a! O tome bijednik Pupovac i njegova lopovska kamarila šute. Sada bi takva lopovska crkva, u čijim redovima u Hrvatskoj danas stoluju  teroristi raspravljala o Alojziju Stepincu i njegovoj svetosti. Sramotno.

O lopovluku bijednika Pupovca koji je trgovao ubijenim tijelom doktora Šretera najviše smo baš mi pisali i predstavnik srpske stranke Vlahović. I na kraju taj bijednik je predvodnik kolone u Jasenovcu.

Ekskluzivno: OBJAVLJUJEMO ‘BILTEN O PUPOVCU’, KRIMINALU, NEPOTIZMU I OSUĐENIM KRIMINALCIMA OKO NJEGA

Ima li u ovoj državi normalnih političara? Za što vas plaćamo, da nam ovog bijednika servirate kao demokratu?

HOP