Radionica najpoznatije hrvatske šaptačice Anđelima u PULI

0
2483

Druženje s anđelima najava PULA

 Osjetite dodir i čujte poruke svojih Anđela na radionici hrvatske šaptačice Anđelima Martine Tišljar

Razgovor s Anđelima može djelovati kao nedostižna, bajkovita priča; no to je nešto što svi, baš svi možemo.15289224_1332153300148611_1131266018428498857_o

Jer Anđeli čuvari su uvijek uz nas, samo si trebamo dopustiti da otvorimo srce i dušu kako bi mogli čuti njihove poruke kojima nas žele voditi kroz život sreće, ljubavi i mira.

Otkrijte što vam vaši Anđeli čuvari žele šapnuti na radionici hrvatske šaptačice Anđelima Martine Tišljar, koja je posljednjih 12 godina svoj život posvetila razgovorima s Anđelima i prenošenju njihovih poruka nade, snage i ohrabrenja.

Posebnost ovog Martininog dara već se raširila i izvan granica naše zemlje, tako da Martina već uspješno godinama vodi radionice i seminare diljem Hrvatske i u inozemstvu.

Druženja s Anđelima uključuju duboka unutarnja putovanja u kojima se povezujemo s Anđelima. Meditacijom ulazimo u naše prirodnije stanje, mir i radost. U tim stanjima lakše se povezujemo s Anđelima. Osnažujemo povezanost sa svojim anđelom čuvarom, ali i s drugim Anđelima i Arhanđelima.

Svaka grupa je posebna i meditacije su prilagođene grupi, tako da su Druženja jedinstveno iskustvo i nikada nisu ista.

– Na radionicama nastojim prenijeti to iskustvo druženja s Anđelima kroz meditacije i primanje poruka. To je nešto što svi možemo i upravo to nastojim prenijeti kao poruku. U konačnici, za to nam ne treba posrednik, dovoljno je naše povjerenje u prepuštanje.Promatrati pojedince kako rastu u ovim druženjima, posebna je radost i privilegija. A to ujedno daje poticaj svima nama da idemo dalje i da nastavljamo s našom pričom. Pričom o prijateljstvu ljudi i Anđela – ističe Martina Tišljar koja će tijekom ožujka održati radionice u šest hrvatskih gradova: Varaždinu, Splitu, Zadru, Puli, Rijeci i Osijeku.

Pridružite se Martini i Anđelima na posebnoj intenzivnoj radionici “Druženje s Anđelima” koja će se od 15 do 18 sati održati u Puli, 30. travnja na adresi:fitness klub Mornar, Valsaline 31. Kotizacija je 150 kn.

Svoje mjesto možete rezervirati putem e-maila na [email protected] ili na broj telefona 091 4493 109.

Više o Martini Tišljar, rasporedu radionica, njenom daru i porukama anđela možete saznati na ovim internetskim stranicama: Druženje s Anđelima i na Zdravaisretna.hr

HOP