‘MOSTOVI’ PROVINCIJALCI SU PALI! SADA MOGU ODAHNUTI SDP-HDZ LOPUŽE!

0
2881

Svi su odahnuli, lopine u redovima vladajućih, novinarski poslušnici, suci, odvjetnici, policajci…Padom provincijalaca iz Mosta samo će lakše pokriti kriminal, vlada je najavila otvaranje svih skrbnickih racuna tek 2018., prvo je trebalo rastjerati mostovce, skupinu bedaka i naivaca koji se nisu znali nositi s informacijama koje su imali, ispeglati račune, da se ne vide stvarni vlasnici i onda ih otvoriti…sve kako bi domoljupčeke na vrijeme sklonili…i svoje novčeke.

Već godinama INA ima skrbnički račun i to nikoga ne brine. Tko je vlasnik ne možemo sada saznati, ali vlada poput političkog naostrdamusa najavljuje za 2018. godinu otvaranje tog računa, do tada će građani još jednom otkupiti INA-u “jer je to strateški interes “. Kada su je opljačkale naše dvije vodeće stranke to nije bio interes. Sjetimo se novinarskog klauna Karduma kako je s nacionalne dalekovidnice bijesnio da INA nije strateški interes i opravdavao prodaju MOL ( a tko zna kome je prodana INA), a danas priča drugu priču, kako kome odgovara…

Sada vlada ne smije otvoriti račun. Netko bi mogao dobiti šećer. Kada rastjera sve mostovce lakše bude zavaljala narod, baš kao i s onim Ajvarezom i Argrokorom. Pustila je vlada povjerenika Ramljaka u nekakav njemu znani reaktor, koji već odavno ugašen, jer je imovina na drugoj adresi (od 2015. godine, uostalom pitajte stričeka Todorića), dok nas plaše s Rusima. Uvijek ista glupa domoljubna fora, netko spiska sve, pročerda tvrtku jeftino i onada vlast i mediji brže bolje počnu prozivati Amere i Ruse kako će sve uzeti,  sve kupiti jeftino, samo da bi lakše pokrili lopovluk pokradenih kunica i ponovo izvukli novac iz proračuna za pokriče pokradenog. Straše nas kako ćemo učiti ruski, engleski ili njemački, pa ako treba i srpski ako ne spasimo pokradeno, te zato treba vlada “intervenirati” i otkupiti dug i “spasiti naciju”. I nacija uvijek popuši tu glupu spiku. Tako je bilo i ovaj puta, spašavaj se od Rusa ko može, a vlast 10 godina nije napravila inspekcijski nadzor nad lopovlukom u Agrokoru. Uvjerljivo samo budalama. 

I dok su dvije velike budale iz MOST-a Grmoja i Petrov prijetili svima, umjesto da su odavno razbucali lopovluk vladajućih, mediji su sustavno radili na njihovom lošem PR-u, govoreći kako oni stalno nekog Boga ucjenjuju… moš misliti. Ljudi su shvatili da su ušli u velika govna, ali iz njih ne vide izlaz. Da je netko začepio usta Grmoji bilo bi možda manje loše. Napuhao se on do iznemoglosti i pokopao MOST, a mediji su to jedva dočekali.

Politika se eliminacijom mostovaca vratila u lopovski elitizam stranaka sklonim lopovluku. Plenković je pokazao da je majstor blefa, koji je ponizio Grmojinu glupost  tumačenja razrješenja mostovih ministara i tako to javnost vidi, iako je ovo jedino spas za prepunu mrežu lopova u vlasti. Oni su odahnuli. 

I za kraj, preko televizije nam prodaju muda pod bubrege o tome kako je Juga bila super i o tome lupetaju najviše Bosanci, ali nikako da netko konačno popiše sve rukovodioce, poglavito uspješne u regiji, pa će lako skužiti kako su to djeca starih komunjara, kosovci, udbaši i sva ostala crvena gamad, koji se ako treba pretvaraju i u ustaše i u četnike, samo kako bi opstali u svojoj krađi.

HOP