SKANDALOZNO: MOST drži ministra pravosuđa i uprave u vladi i nema pojma da Plenković ne treba supotpis zbog razrješenja “mostovih” ministara!

0
7399

Ljudska glupost nema kraja. Jučer smo zapamtili Petrova po glupoj izjavi kako za razrješenje ministara treba supotpis šefa parlamenta.” Ako je cijelo vrijeme s tom dezinformacijom baratao Petrov i mislio kako je to točno, onda je više nego jasno zašto su njegovi ministri podigli ruke protiv podrške premijerovom prijedlogu sačuvanja todorićevog pulena Marića od odlaska iz vlade.

Sam Petrov je priznao da s odlukom  mostovaca protiv Marića u vladi je izvijestio premijera prije tjedan dana. To znači da je i tada imao na umu ovu krivu informaciju kako je točna. O toj njegovoj odluci znali su tada i Šprlje i Orepić koji očito isto nisu imali pojma da je netočna. Zamislite činjenicu kako MOST drži ministra pravosuđa i uprave u vladi i nema pojma da Plenković ne treba supotpis zbog razrješenja “mostovih” ministara. Lakrdija samo takva. To govori o stručnosti mostovih provincijalaca.

Plenković ih je digao na štos, što se odmah vidjelo na malim ekranima, jer je jedva dočekao njihov potez i već pripremio svoju reakciju. Nije impulzivno djelovao, već smišljeno i mirno, a po kretnjama tijela jasno se vidjelo zacrtano u glavi: ” e sada ćete vidjeti, stvarno mi vas je dosta”. Njihova reakcija je bila zbunjujuća, jer očito nisu očekivali takvu reakciju, misleći kako uvijek mogu ucjenjivati.

Koliko su bolesno željni vlasti govori reakcija u toku današnjeg dana, kada su došli na posao iako su razriješeni i pred javnošću sebe prikazali kao skupinu glupana, koji ne daju stolicu iako su zakonito smijenjeni. Strašan minus za ionako očajan PR ove stranke provincijalaca. Stranka je dobila hrpetine dokumenata o korupciji, ali do sada nismo vidjeli učinak, a svima se zgadila kada je Grmoja trubio kako noći provode u vladi razgovarajući  o manjoj cijeni plina, dok smo kao prvi portal u regiji otkrili kako MOST i HDZ zapravo noći provode u svezi  rješenja u Agrokoru.

Sve dobro što je MOST do sada učinio, ovim potezima je otišlo u pepel. Umjesto da je znatno ranije izašao u javnost Grmoja i izvijestio javnost kako nitko 10 godina od inspekcijskih službi državne kontrole nije ušao u Agrokor i time optužio SDP i HDZ, te trenutno izašao iz vlade, oni su mirno šutili uljuljani u svoje fotelje i tako su držali ljestve lopovluku vodećih stranaka.

Uspije li Plenković održati vladu, MOST će svim sredstvima krenuti protiv vlade, što priželjkuju komunisti iz SDP-a, ali tim će potezom i sebe pokopati, jer nije ranije reagirao. Do tada će premijer pokušati prikriti tragove svoje propasti, a koja je izgledna, jer i desno krilo HDZ-a priželjkuje njegov pad zbog šurovanja s Pupovcem. Sve u svemu jedan veliki kaos i čišćenje licemjerstva koji će pokušati iskoristiti za sebe falsifikator, prevarant i pupovčev ljubimac Pernar.

U siječnju sam napisao kako će afere oko famozne Dalićke kada tada srušiti vladu, uz moje argumente danas postoji i Lex Agrokor na njenu i Plenkovićevu štetu, čini se da Grmoja moje riječi koristi 4 mjeseca prekasno. Zbog toga je on još uvijek provincijalni političar, jer ne zna odabrati trenutak za uzdizanje rejtinga stranke…loš PR dečki…jako loš.

‘AFERA DALIĆ’ NOVA JE ‘AFERA KONZULTANTICA’ ZA RUŠENJE PLENKOVIĆA

Igor Drenjančević gl. urednik

HOP