Srpsko medijsko smeće ‘Kurir’ optužilo je ustaše i HOS za nemire u Makedoniji

0
6507

Srpsko četničko glasilo Kurir besramno poziva na linč Hrvata i članova HOS-a koji u Domovinskom ratu nisu bili suđeni niti za jedan zločin, za razliku od četničke bagre koja je klala Hrvate od Vukovara pa sve do Dubrovnika, jer su druge nacije. Lažljivi Srbi okrivili su Hrvate kao kolovođe pobune u makedonskom parlamentu, samo zato što je jedan demonstrant imao na sebi majicu HOS-a. Osoba više liči na Isilovca ili četnika u majici nego na pripadnika ustaša. To je više nego očito, a ritualom i oznakom na majici govnarski mediji u regiji žele proširiti nemire na Hrvatsku. Ovi dobro plaćeni mediji imaju zadatak da sve primitivce u regiji ujedine u jednu veliku svađu kako bi se lakše prikrila krađa neokomunista u regiji. Dajemo cijeli njihov lažljivi i podmetački tekst na uvid:

USTAŠA KOMANDOVAO PREBIJANJEM MAKEDONSKIH POSLANIKA: Upao sa batinašima sa fantomkama u Sobranje!

MAKEDONIJA1416

Pripadnik fašističkog ustaškog pokreta HOS komandovao je batinašima sa fantomkama, koji su većeras pretukli poslanike makednoskog parlamenta i tukli lidera opozicije Zorana Zaeva i poslanike SDSM!
Huligan, koji je nosio majicu ustaškog i fašističkog HOS-a, (Hrvatskih odbrambenih snaga) sa natpisom “Za dom spremni” uleteo je u parlament sa maskiranim batinašima koji su prebijali poslanike!
Pogledajte snimak na kome se jasno vidi pripadnik fašističkog ustaškog pokreta koji sa siledžijama uleće u Skupštinu gde se besomučno batinaju poslanici.

HOS su na početku rata u Hrvatskoj osnovali poznati eksktremni nacionalisti Dobroslav Paraga i Ante Paradžik. Brojni pripadnici HOS-a su tokom rata 90-tih nosili crne uniforme i ustaško znamenje iz Drugog svetskog rata što je dovodilo do toga da su ih protivnici redovno nazivali ustašama.

HOS je takođe bila skraćenica za Hrvatske oružane snage u (NDH), koje su nastale 1944. spajanjem domobranskih i ustaških jedinica.Podsetimo Nikola Guevski je povezan sa ustaškim krugovima i već je finansirao je neouštaske pokrete kao što je HOS!