SDP želi vladati Hrvatskom, a nije sposoban ponuditi kandidata u Zagrebu za gradonačelnika!

0
2786

U maloj dvorani Lisinski okupila se krema ‘levičarskih manipulatora’ na 10-toj obljetnici smrti Ivice Račana, slaveći svog izdajnika; koji je gledao kako nam JNA krade oružje teritorijalne obrane, sam je s svojom komunističkom klapom pobjegao na dan proglašenja neovisnosti, ne želeći u tome sudjelovati, razriješio je mnoge branitelje iz policije i u nju usadio srpske teroriste, razriješio mnoge generale, zaključio kompletnu stratešku izdaju INA-e i prepuštanje upravljanje INA-om MOL-u, šutio o tajnim skrbničkim računima INA-e, rasprodao medije, prekomjerno se zaduživao i na tome i na mnogim drugim lopovlucima neizmjerno mu zahvaljujemo. On je inspiracija Bernardiću i Milanoviću, ovaj drugi je pokazao svoju besćutnost kada je pred vratima ministarstva branitelja umrla braniteljica. Čak da je sve bilo režirano u svezi prosvjeda branitelja, svatko normalan bi smijenio ministra koji je i svojom pojavom ličio na nekog lika iz polusvijeta. 

Sada baš takvi likovi zazivaju nove izbore. Što oni mogu ponuditi? Najskuplju gradnju obnovljenih kuća u Gunji. Neiskorištavanje europskih fondova. Ministra poljoprivrede koji je uništio mala gospodarstva i sređivao tajkunima eu- kredite.

Koliko je sve to jadno i prozirno u SDP kuhinji vidi se u daljnjem podržavanju antihrvatske politike Ivice Račana. I zato SDP danas nema za ponuditi kandidata za gradonačelnika  Zagreba, a stranka koja nije sposobna ponuditi gradonačelnika Zagreba, nema šanse voditi Hrvatsku. Zašto je SDP hrpa Marasova, Opačićka, Grbina i Bernardićeva jada?

SDP je sustavno izbacivao hrvatsku komponentu iz svojih redova i instalirao prosrpsku ideologiju. Zato nije zanimljiv biračima i jedna hoštaplerska stranka HNS vodi glavnu riječ na ljevici. Vidović, Tomac, Bandić, Vujić maknuti su u stranu. Iako i sami diskutabilni u nekim procjenama, ipak su bili vezani uz hrvatsku komponentu.

Danas se SDP doživljava u dijelu javnosti kao srpska stranka i stranka hrvatskih komunista. U podjeli na takve i tzv. domoljube, SDP sve više gubi značaj. Zato je Vesna Pusić smijenjena i postavljen Vrdoljak u HNS-u, baš kako bi bila ublažena prosrpska politika. U slučaju SDP-a i dalje se prodaje gusta partizanska magla zločina, pljačke kao demokracija, samo što PR glupani u SDP-u ne razumiju da mnogi građani znaju puno bolje koristiti računala nego njihovi čelnici, iz čega se vidi kako još jedino prepričavanje sirotinji na kavi, a koja nema internet, mogla prodavati priče o socijalističkoj revoluciji.

Zato Bernardiću je bolje da ‘čkomi’, jer jadna je stranka koja nema kandidata za grad Zagreb.

HOP