Napuhani Plenković “brani” Marića s rečenicom;’ O čemu vi govorite’

0
2835

Bolje da ga nije branio, tako bi sabrali ponašanje hadezeovog faraona Plenkovića.

Na svaki valjani upit oporbe hadezeov paun bi se podigao sklopio ruke poput Bozanića i postavio uvijek isto glupo pitanje svakom zastupniku; O čemu vi govorite ili hrabro ponekom zastupniku preporučio psihijatra uz živučeg psihijatra u Sabornici.

Tolika odurna diplomatska napuhanost Plenkovića uništila je svaku šansu da se Marić sa svojim blagotelećim pogledom nevinog dječarca opravda od svojih propusta. Mislim da je odahnuo dječarac Marić kada je paun Plenković otišao iz Sabora. Klasična greška u koracima. Simpatični dječarac Marić iz agrokorova vrtića stojički je podnašao udare, lupao brojke, ali nije uspio obraniti svoje manifetluke od sdepeovog krvnika iz Addams family, bez obzira što Maras šešeljvski izgovara slovo R.

Marić je malo na kamati bolje prošao u banci,ali ga je dotukla izjava Marasa i živošitaškog zastupnika iz Međimurja, koji ima kao profesor plaću bogme bogovsku, kako je direktor HPB prešao u Agrokor, uhljebnicu božjakovačkog Todorića, a plaća u HPB za direktorsko mahanje mjenicama mu je bila sitnih 44 000 kuna. Kada to čovjek čuje, baš se pitam kako nije krenula nova seljačka revolucija bez M. Gupca na Markovu trgu.

Kada gledamo taj lijepi trg nikako se ne možemo oteti dojmu da se crkva Božja našla u središtu između dva lopovluka.

Ako nakon svega Marić opstane, a što Maras tvrdi kako neće i da on ima potpise 77 zastupnika, Plenkovića vlada neće dugo jer je izrasla na temeljima savjetnika štetočina Gregurića i Valentića, te suradnika kao što je Dalićka i Marić. Alternativa je Addams family. Taritaš, Maras i ekipa, biljarista i pikado majstor Vrdoljak s lukavim Beljakom, mogla bi srušiti hadezeovskog kardinala Plankovića.

Ali čini se kako će to bolje napraviti druga plavuša u ekipi Esih. I evo nam na čelu dve plavuše pokraj glupih muškaraca.

HOP