Glasovanje: Falsifikator Saucha spasio Marića, domoljupka Esih dala priliku Bandiću svojom odlukom, dok je Glasnović čuvao ulazna vrata Sabora

0
12194

Politika je kurva, a samo još veće kurve opravdavaju taj kurvarluk.

Opoziv Marića nije uspio, sretan je Todorić-land, ovo je super vijest za ovršene, prevarene, a Marić će spasiti nezaposlene. Ovo je potez koji vodi Hrvatsku naprijed, a Plenković je otkrio tko je to htio spriječiti: MOST.

Srećom spašen je spasioc Marić. Spasio ga je nitko drugi nego Saucha i Bruna Esih, dok je general Glasnović na vrijeme zbrisao van. On je čvrsto držao vrata Sabora kako nitko ne bi zbrisao van za vrijeme glasovanja.

Saucha je razmišljao domoljubno, vjerujemo – jer ako misli isto kao Bruna Esih onda je sigurno domoljub, usput je osigurao sebi plaćicu još koji mjesec, a to sigurno nije napravio zbog procesa koji se vodi protiv njega zbog falsificiranja. On ionako nije ništa kriv jer je domoljub i žrtva, a kad mogu drugi muljati, može i on mijenjati stilove. Na kraju mu je pozlilo kad već nije pozlilo narodu od njega. Čini se da ponekad količina domoljublja preoptereti organizam.

Prema Plenkoviću, za sve je kriv Grmoja; on je htio napraviti državni udar, smijeniti Marića i tako prouzročiti infarkt Todoriću. On ne misli na DOBROBIT građana – jer, što će biti s Todorićem ako smjene Marića? Tko će plaćati povlašteni kredit obitelji Marić? Razmišlja li o tome Grmoja uopće?

Mediji su zaključili da je Petrov obožavao svoju saborsku fotelju pa je zato valjda i dao ostavku, dok se Marić svakako nije borio za fotelju, već samo za ovršene. Niti jedna obitelj nije izbačena na ulicu od kada je Plenki šef svih pi*darija…

I zato je ministar zadržao fotelju, Marić je Matija Gubec koji će povesti todorićevu bunu i ne zamijera onima koji nisu glasali za njega i neće biti dio seljačke bune “kupujmo Todorićevo”.

Hrvoje Runtić je htio prikazati kradezeovce potkupljivim lopinama, što nije uopće istina, pa to dokazuje slučaj Saucha, Aco je pred svetom i narodom potvrdio da mu kradeze neće naštimati suđenje, pa je čista laž kako bi kradeze namjestio sve kredite i sudove Runtiću u korist. Nedajbože, tu je Esih koja će posvjedočiti kako je sve to izmišljotina koja se mora odbiti s gnušanjem.

HOP