Šeks traži smjenu Bernardića kako bi predložio veliku koaliciju za pokriće korupcije s pupovčevim Grbinom na čelu SDP-a

0
6283

Kao sputavajući faktor HDZ-ovci vide Davora Bernardića, šefa SDP-a, kojeg ne drže kvalitetnim političkim materijalom. Iako HDZ-ovci smatraju da bi novi izbori bili najbolje rješenje cijele situacije jer sve ostalo smatraju mrcvarenjem, svjesni su da bi izbori mogli ponovno donijeti jednaku podjelu karata i to je očito razlog zašto javnost, a očito i suparnički SDP, pripremaju na ideju velike koalicije. Šeks smatra da je velika koalicija realna.-piše Večernji list.

S druge strane reakcija SDP je vrlo brza. Oni nisu zadovoljni s Bernardićem, tako da njegovo hvaljenje izdajnika Račana i zločinca Tita ipak nije urodilo plodom. Svjesni kako će uskoro biti otkriveni s drugim okom u glavi – HDZ-om, moraju nešto poduzeti jer je MOST u Saboru (kao i HOP u medijima) otkrivao ćaću Gregurića kao glavni problem u Hrvatskoj, a ponekad je i šizofreni Pernar izgovorio ovo opasno prezime prepuno novaca.

Ako znamo da su Gregurić, Valentić i Šeks glavni savjetnici premijera, jasan je tzv. novi plan: spajanje nespojivog. HNS, IDS,SDP i HDZ su uništili i opljačkali Hrvatsku. Ova koalicija je već ugrožena. I angažman ćaće organizirao je njihovo spajanje s Miloradom Pupovcem, čovjekom koji glumi ugroženog Srbina, koji naravno ništa ne čini za Srbe, osim što potpaljuje međunacionalne sukobe kako bi kriminal ostao u drugome planu.

Zašto Bernardić smeta? Ideološki smeta jer odlazi u crkvu. Praktično pak, jer je smanjio plaće zaposlenicima SDP-a. I naravno, prekinuo veze s ćaćom Gregurićem. Sjećamo se kredita LHB banke, poslovnice Ljubljanske banke u Njemačkoj, ispostavi udbašije još za vrijeme Jugoslavije, baš tada je banka dala kredit Milanoviću od preko tri milijuna eura.

Milanović je uništio SDP, to se vidjelo prema broju mandata u Saboru. Sada je kriv Bernardić. Milanović je otjerao sve konkurente iz stranke, pa sada Maras glumi vođu u Saboru. Peđa Grbin nudi se za spasioca u stranci. Čovjek povezan s Pupovcem, koji je bio i na Pupovčevoj platnoj listi, nudi se kao zamjena Bernardiću. A zna se kakvi su ćaća Gregurić i Pupovac…

Svjedočenje Runtića o navodnom potkupljivanju za glas i sumnja u potkupljivanje Sauche govore o velikoj panici Šeksa, Gregurića i Valentića cijelo ovo vrijeme, jer je MOST dirnuo u srž problema. Zato Bernardića treba maknuti kao smetnju organiziranoj mreži političkih poslušnika.

HOP