TJEDAN DANA PRIJE SMJENE OREŠKOVIĆA, IZ BANSKIH DVORA SU IZAŠLI GREGURIĆ I VALENTIĆ – ISTO SE DOGODILO I PETROVU

0
8372

Jučer je u razgovoru za RTL televiziju Božo Petrov izjavio:

– Tjedan dana prije nego će Tihomir Orešković izgubiti povjerenje u Hrvatskom Saboru posjetila su ga dva čovjeka. Gospodin Gregurić (Franjo) i gospodin Valentić (Nikica), objašnjavajući zbog čega on više ne može biti premijer. Ono što znam da je također prije tjedan dana, iz Banskih dvora izašao gospodin Valentić. Dakle, jasni su mentori koji u ovom trenutku pokušavaju upravljati Hrvatskom i koje gospodin Plenković očito sluša!

Njegovu izjavu navodno nitko nije dalje prenosio, osim nekih desničarskih medija. Iako je Petrov poimence i jasno naveo odgovorne za svaku krucijalnu i “sistemsku” pljačku i aferu od postanka moderne Hrvatske naovamo, ti mediji su ponovno pokušali zamagliti odgovorne proglašavajući ih “pipcima” nekog navodnog zla koje opet dolazi “izvana” te svoje čitatelje obmanjuju spominjući John Colemana i njegovu knjigu Komitet 300, koja govori o “300 utjecajnih međusobno povezanih pojedinaca koji utječu na političke, financijske i ekonomske događaje u cijelome svijetu. Grupa ima strategiju, sredstva i izvršitelje i tvrdi se kako upravlja cijelim svijetom.”

Dakle, iako je HOP portal već godinama upozoravao na domaće lopove i imenovao ih, kao sada i Božo Petrov, opet je krivac netko drugi, neka zavjera mračnih pojedinaca i likova koji navodno veze nemaju s Hvatskom ili domaćim lopovima, a još manje s političkom elitom koja se s velikom i od nas pokradenom lovom preselila na poluge vlasti današnje hrvatske države. Takvi mediji (a članak je izvorno objavljen u Dnevnom, pa prenesen na portalu Hrvatske udruge Benedikt) su lažno desničarski, a ustvari navijački mediji koji imaju za zadatak zamagliti činjenice kako bi nas ista ekipa i dalje krala. Autorica tog manipulatorskog članka je naravno (pogađate!) Zrinka Kasapić, ona ista koja svako malo prognozira propast svijeta i slične budalaštine. Ista je prije godinu dana smijenila i Merkelicu kao kancelarku, samo što sama Merkelica nije još čula za to. Sramotno je na koju se razinu spustilo hrvatsko novinarstvo, i ono takozvano desno i ono takozvano lijevo.

Kako bi potkrijepila svoja bulažnjenja, Kasapićka je odmah s tim povezala komentar Vladimira Šeksa uoči prošlih parlamentarnih izbora koji su rezultirali sadašnjom Vladom, rekavši kako se “u hrvatskom Saboru donose odluke koje su već donesene na nekim drugim mjestima”. Danas smo objavili i kako taj isti Šeks vidi spas Hrvatske: u ujedinjenju dviju lopovskih stranki u jednu koaliciju (HDZ i SDP) koje su i skrivile gospodarsku i inu propast naše domovine. Nema tu govora ni o kakvim vladarima iz nekih centara moći izvan Hrvatske, to samo domaći moćnici žele i dalje prikriti svoj kriminal te zadržati svu vlast u svojim rukama. Samo zbog tog jednostavnog razloga Most nije dobrodošao, jer bi razotkrivanjem tog kriminala (na čemu je upravo Most inzistirao), na vidjelo izašla upravo ona imena koja je Božo Petrov i naveo. Nikakvi iluminati i masoni koji se konstantno priviđaju lažnim desničarskim medijima ne igraju nikakvu ulogu u upropaštavanju Zagrebačke banke, INA-e, Agrokora ili u ostalim krađama nad hrvatskim narodom. 

Ingrid Runtić

HOP