Mnoge ovce bez mozga smatraju kako je jedini spas za Hrvatsku da stranke koje su pokrale zemlju i spašavaju zemlju

0
3019

Medijskom najavom koalicije HDZ-SDP želi se osnažiti SDP pred lokalne izbore

Sve više izlazi na vidjelo panika vodećih stranaka pred izbore ponašanjem korumpiranih medija. Iako Plenković poprilično dobro laže i blefira pred kamerama, ipak panika je sve veća u HDZ-u.

Odlazak Hasanbegovića iz stranke itekako će se osjetiti na izborima, lažna najava Plenkovića da je sve dogovorio oko koalicije s HSS-om još više je Plenkovića otkrila kao vrlo uvjerljivog lažljivca, kojeg je isti dan Beljak demantirao. Plenković je očito postao ono najgore što se Hrvatskoj može dogoditi. Poslušni lutak svojih savjetnika Gregurića, Valentića i Šeksa glumi čvrstog državnika, koji je uspio otjerati Karamarkov kadar, umjesto da je radio na ujedinjenju svih struktura i pogleda u jednom interesu.

Čistio je kadar od mogućih protivnika Franje Gregurića koji godinama drži stranku svojim taocem. Prljav kao i Gregurić, Plenković kroz svoju finoću vrlo uvjerljivo štiti svoga mentora. Mentor je odlučio dvije lopovske organizacije HDZ i SDP ojačati, kako bi prikrio sav kriminal u zemlji, a u tome ima diplomatsku podršku izvana, jer jedino te dvije lopovske stranke su garancija provođenja nove političke strategije u EU, točnije u ovom dijelu EU. Da prevedemo na razumljiv riječnik, EU može ucjenom korumpiranog kadra u našoj zemlji mijenjati karte u ovom dijelu EU.

Mnoge ovce bez mozga smatraju kako je jedini spas za Hrvatsku da stranke koje su pokrale zemlju i spašavaju zemlju. Oni će spasiti zemlju od MOST-a, a to je odmah i veliki napredak. U tome smjeru mediji vode propagandu. I prema komentarima u medijima, čak i uspijevaju. Nikoga ne zanima zašto MOST proziva Gregurića za kriminal, zašto proziva Račana za pretvorbu?!

Pred lokalne izbore Gregurić je došao do zaključka da SDP mora ojačati, jer je toliko oslabio da bi uskoro mogao imati manje zastupnika u parlamentu od MOST-a, a tada plan prikrivanja najveće pljačke u regiji ne bi mogao prikriti, čak niti uz pomoć vanjskih saveznika. HNS prepun afera, već je kupljen otkrićima u HEP-u, Vrdoljaka HDZ drži u šaci i on se “odmiče od nesposobnog Bernardića” i pristat će na koaliciju s SDP-om ako Gregurićevi poslušnici sruše u SDP-u Bernardića kako bi se lopovske elite ujedinile. U tome slučaju i Beljakova uloga se mijenja, te na jednoj strani ostaje lopovska koalicija protiv MOST-a i bezveznog Živog zida uz ogromnu pomoć korumpiranih medija i inkriminirane ekipe Milorada Pupovca. Taj scenarij vodi nas u “region”, što je želja EU muljatora. Svaki drugi scenarij je opasan za Gregurićeve stranke i Manolićeve ideje.

Plan je uspio, raspadom Jugoslavije zaštićeni su isti lopovi koji su pokrali Hrvatsku i jedino novim ujedinjenjem u perverznu tvorevinu lopova može se prikriti sav lopovluk napravljen u Hrvatskoj.

Hoće li tome nasjesti biračko tijelo kao uvijek do sada treba tek vidjeti…

HOP