Istrani sram vas bilo, birate IDS-ove kriminalce, dok za vas Kajin skuplja sudske tužbe!

0
3531

-Jakovčić i Ostojić dobro su znali da je Todorić prodao većinski paket Agrolaguninih dionica (51 %). Normalno, preprodaja Agrolagune držana je u tajnosti. Nitko nije za nju znao, osim čelnika IDS-a. Naši bi djedovi, koji su utemeljili porečku Agrolagunu, pocrvenjeli od srama.

Mislite da može još luđe? Dođite u Istru.
To se sve događa dok se istarski dužnosnici naslikavaju za istarske medije (koji o tome ni slova), dok su im usta puna istrijanstva, decentralizacije, convivenze, tolerancije, multikulturalnosti…a usput se masno bogate. Istrijani, otvorite oči konačno!- kaže Damir Kajin.

Istri cijeloj i Puli trebaju promjene da narod bolje živi a ne da kopaju po kontejnerima i da im se pred izbore obećava svašta a od toga ništa…. Narode moj sav koji živi u Istri promjene za Istru i spas za nas narod je Damir Kajin koji će napraviti promjene u Istri kad bude Župan istarski i zato njemu  dajte svoj glas da nam svima bude dobro u Istri, a ne pojedincima, narod nema što za jesti, a kamoli platit režije-rekao je brat Mate Parlova.

Ovi izbori u Buzetu su izbori između onih koji su Buzet 90-tih doveli sa dna na 1. mjesto u Istri i onih koji su Buzet sa vrha, nakon 2010., srozali na zadnje mjesto u Istri.

Bravo Furio Radin spašavaš HDZ. Po tko zna koji put to rade i drugi Istrijani i vijećnici IDS-a… Jučer je brat Radin spašavao svoju ženu na dužnosti u Vladi i glasao za HDZ, a danas brat kandidat za podžupana!
Po pravdi Boga, raspustite Sabor.
Ovo je otvorena anarhija i sprovedite ruku pravde u Istri i svugdje gdje se radi kao u Istri.

40- tak puta pitao sam istarskog župana i pročelnicu koliko Istarska županija i povezana društva troše na medije?
Po mom saznanju, Istra godišnje troši 3.5. mil. kn. Ako tome pridodamo istarske gradove, općine, komunalna poduzeća možemo govoriti o 15 mil. Na intelektualne usluge IŽ troši 18.6 mil., a cijela Istra 60 mil. kn. Na PR-u u IŽ radi 10-tak ljudi pa bi i njihove plaće trebalo pribrojit kao i glasnogovornika svakog grada itd.
Što su oni izgradili- neviđeni sustav stranačkog zapošljavanja, uhljebništva i izvlačenja javnog novca.-zaključuje Damir Kajin.

HOP