KOGA ONI SLAVE U KUMROVCU, NITI JE DAN ROĐENJA NITI S SIGURNOŠĆU MOGU GOVORITI DA JE ON JOSIP BROZ

0
5797

Rekao je lik kojeg su zvali i oslovljavljali s Josip Broz kako će Sava prije teći uzvodno nego što će Hrvatska imati državu. Državu ima, ali nažalost su je krojili njegovi učenici i do temelja ju pokradoše. I danas njegovi učenici a naši vladari traže ustaše po Hrvatskoj, a u principu sve su pokrali komunisti.

Na današnji dan skupljaju se u Kumrovcu titosti i svi skupa nas rade budalama, uglavnom za naš novac. Slave oni pljačku u privatizaciji, pljačku preko ovršnog zakona, pljačku banaka, privrede, sve ono što nisu uspjeli opljačkati komunisti u Jugoslaviji, za 26 godina pokrali su u tzv. slobodnoj i demokratskoj Hrvatskoj. One koji kradu nazvali su ustašama ili Hercegovcima, a zapravo su sve uništili titini pioniri i omladinci. I kako mu ne bi bili zahvalni, oni kradu, a Hrvate nazivaju genocidnim  ustašama. Pa njihov šef je odavno rekao; “snađi se druže” i oni se snalaze. Na naš račun.

Danas slave svoju pljačku, kako su bacali Hrvate, Židove i Nijemce iz njihovh stanova i bez grižnje savjesti useljavali u njih, ubijali su gdje su stigli i u par dana poslije druge svjetske klaonice poubijali više ljudi nego što ih je izginulo u ratu. I za sve to nikada nisu odgovarali, jer baš oni su napravili sustav zločinačkog plemstva, koje je sve pozicije zauzelo.

Danas slave rođenje Josipa Broza kuhara svinjske glave, a ne zna se da li je uopće kao takav živio ili je bio zamijenjen nekim austrijskim Židovom ili pak poljskim plemenitašem na jugo-tronu…Je li bio bravar to ne znamo, ali većeg zločinca i hoštaplera na ovim prostorima još od doba Turaka ne vidjesmo. Zato je logično da mu se krvožedne sluge klanjaju, a Bandić razmišlja o referendumu za njegov trg u Zagrebu.

Takav nečovjek, kojem se ne zna datum rođenje, što je i tko je svakako zaslužuje da njegov bedž nosi Bandić za reverom, a Mrak Taritaš skuha satraš u njegovo “slavno ime” i revolucije koja je napravila najslavnije lopove naroda i narodnosti.

Tada su oni “čuvali bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka” dok su nas krali, danas čuvaju domoljublje kao “časni domoljubi”, a svi zajedno pohode izmišljeno selo i rodnu kuću neke osobe za koju se ne zna niti da li je u toj kući rođena?

Koga briga, glavno da se ždere i pije na račun naivnih Hrvata.

HOP