Hrvatskom nogometašu psovali majku ustašku u BiH i njega okrivili za reakciju na taj podli čin

0
2668

Plavi s Grbavice sezonu u konačnici završavaju kao drugoplasirana ekipa, nakon što su u prethodne dvije utakmice protiv Sarajeva i Krupe prepustili iz ruku dobijenu titulu prvaka.

Veliku mrlju na današnju pobjedu bacila je situacija s napadačem Željezničara i najboljim strijelcem ove sezone Ivanom Lendrićem. Nakon postignutog gola, Lendrić se okrenuo prema navijačima na sjevernoj tribini i nešto dobacio, nakon što je navodno trpio psovke i uvrede s tribine.

Ovaj potez se nije svidio stručnom štabu Željezničara, pa ga je trener Slavko Petrović izbacio iz igre, a Lendrić je po izlasku s terena bacio dres na pod i otišao u svlačionicu.-na ovaj način prenose vijesti bosanski manipulatorski mediji.

Bacali li netko majicu kluba bez razloga ili je postojao povod? Novinarski pokvarenjaci prepuni mržnje željeli su iz ovog Hrvata napraviti problem. Njegovo je ponašanje za ludnicu ako nema povoda zar ne? Ipak postoji i prešućena istina, kako su navijači Željezničara psovali igraču majku ustašku? Na to nije smio reagirati? Svakom Hrvatu u BiH treba psovati majku ustašku i on će sav sretan igrati za svoj klub i reprezentaciju? Naslov ovog incidenta glasi “što se dogodilo”, ali u tekstu nema istine što se dogodilo, već se širi jasna mržnja prema Hrvatima.

HOP