8 minuta strave u Londonu, teroristi su zavarali policiju i žrtve lažnim eksplozivom

0
3442

London Bridge napad: 6 ubijenih, deseci ozlijeđenih
Fotograf amatera uspio je dokumentirati trenutak u kojem je jedan od terorista uklonjen. Teroristi su progonili pješake, izboli promatrače i nosili lažne eksplozivne pojaseve. Šest je osoba ubijeno, a 48 ih je ozlijeđeno.

https://www.youtube.com/watch?v=HoS8w3AbbFQhttps://www.youtube.com/watch?v=gFppfdWg7kY

Neki političari u Velikoj Britaniji već su objavili najave o suspenziji svojih kampanja.

Danas (nedjelja) objavljena je dramatična slika jednog od terorista iz londonskog terorističkog napada na tlu. Šest građnskih osoba je ubijeno, a 48 ih je ozlijeđeno i evakuirano hitnim službama u bolnicama. Nekoliko britanskih političara već je priopćilo kako će obustaviti svoju kampanju na jedan dan – samo četiri dana prije općih izbora. Izašli su iz kombija  naoružani noževima i izboli su promatrače. Policijske snage uspjele su ukloniti teroriste koji su nosili ono što se činilo eksplozivnim remenima, ali se pokazalo lažnim.

Upravo ta činjenica je tjerala građane na paničan bijeg, strah od eksplozije. S time su računali teroristi, znajući kako im to osigurava nesmetanu akciju, jer građani neće pružati nikakav otpor zbog eksploziva. Ovaj masakar trajao je svega 8 minuta, što znači da se radi o vrhunskoj uvježbanosti terorista. Nakon panike na koncertu, stradava jedan od elitnih dijelova Londona.

 

Ubojstva su činjena uzvikujući Allahovo ime… Allah akbar

HOP