Golden State Warriorsi odbili tradicionalni susret prvaka s predsjednikom SAD-a

0
1868

Odvjetnik Jeff Sessions svjedoči je u američkom Senatu pri obavještajnom odboru. U svojoj uvodnoj riječi je rekao: „Dopustite mi reći jasno, kolege nikada  se nisam susreo sa ili imao razgovor s bilo kojim Rusom ili bilo kojim stranim dužnosnikom u vezi bilo koje vrste smetnji bilo u kampanje ili izborima u Sjedinjenim Američkim Državama Nadalje,.. nemam saznanja o bilo kojim razgovorima  koji su povezani s Trumpom u kampanji.”

Sjednicu je nastavio: „Kao odvjetnik, imam odgovornost za provođenje zakona ove države da zaštitim ovu zemlju od neprijatelja i namjeravam raditi svaki dan s  timom vrhunskih stručnjaka u odjelu pravde, važan posao moramo učiniti, možete biti sigurni da me neće zastrašiti. Ovi su događaji samo učvrstili odlučnost da ispunim svoju dužnost. Moja je dužnost da se smanji kriminal i dajem  podršku federalnoj, državnoj i lokalnoj policije u  provedbi zakona  i osobama  koje rade na ulicama svaki dan.”Priznao je da mu je bivši direktor FBI-a James Comey rekao o jednom od svojih sastanaka s predsjednikom Trumpom i opisao kako je sastanak bio neugodan.”

Washington Post je otkrio da se sreo najmanje dva puta s ruskim ambasadorom u Sjedinjenim Američkim Državama tijekom predizborne kampanje.

Golden State Warriorsi odbili tradicionalni susret prvaka s predsjednikom SAD-a

Prema izvještajima iz SAD-a, igrači Golden State Warriorsi, koji su upravo osvojili NBA finale, jednoglasno su odlučili bojkotirati tradicionalni posjet Bijeloj kući povodu svojeg osvajanja prvenstva. Na taj način, igrači su se pridružili nekolicini igrača New England Patriotsa, koji su odbili njihov susret s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom nakon njihove Super Bowl pobjede.

HOP