Zašto je opasan Pupovac? Bez ispaljenog metka uspio je instalirati projekt velike Srbije u naše društvo!

0
4755

Milorad Pupovac je veliki problem ove države. Hrvatska politika je našla sugovornika na srpskoj strani, koji se ništa ne razlikuje od Vulina i Vučića. To u prijevodu na logičan jezik znači da je on dio velikosrpskog projekta. Medijski jako dobro potkovan, izuzetno dobro plaćen iz  našeg proračuna, u miru može raditi na velikosrpskom projektu. Ono što naša javnost ne vidi, a to je činjenica, kako je baš on umrežio svoje ljude u svim strankama , vlasti, oporbi i medijima. Dok desni mediji dosta objektivno pišu o ovom neprijatelju države, oni vodeći ga prikazuju kao obrazovanog i umjerenog čovjeka. Zašto je to tako? Pupovac je homogenizirao sve mrzitelje Hrvatske oko sebe. On postaje srpski Karadžić, naravno Radovan u našoj zemlji. Retorika mu je svugdje ista i slična onoj Jovana Raškovića.

U vlasti je  nekada bila Milanka Opačić, bivša “tajnica” ideologa  Jovana Raškovića, osobe koja je huškala Srbe na Hrvate. Stanimirović i Pupovac su vodonoše te pročetničke strukture u Hrvatskoj. Nije li izdaja zemlje da terorist Stanimirović, “tajnica” Opačić i brat dvojice četnika Pupovac kreiraju politiku? To je usporedivo sa činjenicom da Bin Ladenova braća vladaju Amerikom.

Pupovac je razradio priču do savršenstva, kada zaškripi medijski, tu je brat po naciji, predsjednik novinarskog društva i lovac na vještice, čitaj na Hrvate,  koji pokriva njegov velikosrpski projekat Saša Leković, nepismeni novinarčić,  sin oficira JNA. To smo vidjeli iz slučaja hrvatske himne, kada je predsjednik HND-a  zaštitio srpske Novosti.  Izrugivanje himne i povreda ustava nije značajno za predsjednika novinara. Isti taj Leković proziva naš portal i opominje u slučaj divljanja srpskog nacionalizma u Vukovaru, te činjenice šaranja autobusa Dinama srpskim simbolima, gdje smo mi prenosili riječi Velimira Bujanca. I time dokazuje do kuda je srpska nacionalistička ideologija došla.

Pupovac je neki dan poslije proslave klanja Hrvata u Srbu, otišao potpaliti vatru i u Glini, tražeći ukidanja Hrvatskog doma, jer su ispod njega kosti poginulih Srba za vrijeme NDH-a. Kosti su odavno eshumirane, još za vrijeme Jugoslavije i ovo je samo nova provokacija ovog velikosrbina.

U tome cirkusu mu je pomagao i njegov vjernik poklonik, židov Tolnauer koji nije našao za shodno da pokrene inicijativu obnove dvije sinagoge koje su srušili komunisti, a u Praškoj je važnije skupljati novac od parkinga nego obnoviti sinagogu. Naravno židov antifašista niti riječ ne smije spomenuti oko strašnog pokolja židova u Srbiji i činjenice da su njihov pokolj potpisale najuglednije srpske face toga vremena. Njih čak 500. Farizeji su krenuli na Hrvatsku.

Koliko je Pupovac lukav govori činjenica da je u srpskom listu Novosti okupio “Hrvate”  iz propalih redakcija, koje su redom destabilizirale Hrvatsku. I time pokrio svoj medijski terorizam. Kada pretjera, Leković sve pokrije svojom demagoškom retorikom u HND-u.

U Živom zidu imao je svoga ideologa i pravnika Dušana Cvetanovića, koji sad vodi prosrpsku inačicu rušenja države, a nekada njegovog stipendistu. Znači i u slučaju da nedaj bože ova cirkusarija od Pernara uspije, on je opet pokriven s tim klaunom ili Cvetanovićem u tzv. Slobodnoj Hrvatskoj. Svi oni obožavaju Tita, Jugoslaviju i partizane, što i nije čudno jer je Pupovac bio predavač u Kumrovcu.

U srpskom narodu je stvorio toliku mržnju prema Hrvatima, da Srbi nemaju kuda, nego biti uz svog ideologa. Ako se doda da Pupovac ima prste i u prvoj srpskoj banci, jasno se vidi moć ovog neprijatelja Hrvatske, iza kojeg stoji Srbija, što se  vidjelo njegovim odlaskom na srpske predsjedničke izbore kao potpora i  odlazak u Beograd u svezi vukovarskih ćirilićnih ploča. On je čovjek koji sustavno razgrađuje naše društvo.

Usudio se  usporediti Jasenova i Vukovar. Koja je razlika? U Vukovaru je sve jasno, Srbi su ubijali sve Hrvate redom da bi stvorili Srbiju. Ustaše pod njemačkom komandom brojčano manje su ubijali, ali svakako neopravdano, da bi od 1945 godine partizani u istom logoru ubijali Hrvate do 1954.  godine.  Činjenično to nije isto. Brojčano to nije isto. Srbi u Vukovaru su napravili genocid, kulturocid i potpuno uništili grad. I danas na osnovu takvih djela četnici, njihovi ideolozi sjede u Saboru, ali u Saboru nema ustaša, jedino ako za Pupovca nisu svi Hrvati ustaše.

Pravosuđe isto štiti ovog srpskog ideologa velike Srbije. Kada nešto napišete protiv njega i kažete, kao u slučaju Keleminec, odmah ste procesuirani, ali kada on ili njegova klika povrijede Ustav, stvar se ne kažnjava.

U Rijeci Frljić  provodi velikosrpski projekat koji podržava Pupovac, u Glini on je čovjek koji želi zabraniti Hrvatski dom, širi mržnju na Banovini i uporno želi postaviti spomenik katoličkog svećenika sa nožem, a taj svećenik liči jako baš na  Stepinca.  Pupovac je opasni neprijatelj ove države koji je oko sebe skupio svu srpsku žgadiju za rušenje naše države.

 

Nevidljiva ruka Pupovca je svugdje. On je uspio uvesti srpski terorizam u Sabor. U kulturu preko privilegiranih srpskih umjetnika. U pravosuđe. Srbima se ne sudi za terorizma, što nikada ne zastarijeva, već za klasična ubojstva. Tako su mnoga ubojstva otišla u zastaru.  U politici mnogi hadezeovci su kupljeni, kao u slučaju Vrginmost, gdje hadezeovka glasa i potpisuje odluku da je Gvozd Vrginmost, pa do situacije da su mnogi bivši srpski teroristi aktivni članovi SDP-a i naše policije. Sve je to u biti pupovčeva vojska u slučaju stani-pani.

Zašto je opasan Pupovac? Bez ispaljenog metka uspio je instalirati projekt velike Srbije u naše društvo.

HOP