Srbi sile Srbe da uđu u Pupovčev SDSS ili će doživjeti pakao ako su lojalni Hrvatskoj!

0
5579

Razgovarali smo u svezi očajnog stanja u policiji i pravosuđu u Sisku i na Banovini sa jednim Srbinom, kojem je već dosta umrežene četničije usred republike Hrvatske. Sve to po njemu ima osnove za konstataciju, jer se kontinuirano podržava kroz pravosuđe.

Iz priče se jasno može vidjeti da SDSS ima ogroman utjecaj na pravosuđe i policiju preko policijske postaje Vrginmost i nije jasno kada će konačno unutarnja kontrola u policiji smijeniti zapovjednike koji podržavaju ovaj sustav korupcije.

Šef policije u Vrginmostu trebao bi otići u mirovinu nakon što je napravio iz toga kraja četniku prčiju, ali on tako ne misli i želi i dalje vladati u tom kraju, te je dao zamolbu za produljenje statusa u službi.

Koliko je uspješan govori činjenica da on i pravosuđe u Sisku redovito odbacuju prijave protiv Srba koji zlostavljaju srpsku obitelj Dragić u četničkom mjestu kraj Vrginmosta, Slavskom polju. Stvarno ne pretjerujemo kada govorimo da se radi o četničkim manijacima koji divljaju svaki dan i prijete obitelji Dragić.

Načelnik policije zna da je otac obitelji krucijalni svjedok srpskog kriminala, ali do danas nije uveo zaštitu za obitelj i tako jasno rekao Srbima da i dalje maltretiraju djecu pred očima ove države. Do ubojstva?

Nekadašnji načelnik općine Vrginmost Jovičić, jedna klasična velikosrpska niškorist, član SDSS-a nudio je primirje ovoj unesrećenoj obitelji, zapošljavanjem i učlanjenjem u SDSS. Što to znači?

Budi velikosrbin kao i mi jer ionako mi kontroliramo ovu zemlju? Umjesto da Hrvatska bude sretna s ljudima koji ju priznaju, preko policije i pravosuđe ona prisiljava Srbe da budu protiv nje! To je klasična zlouporaba položaja, koju koriste ove sitne duše u državi. Takvi bijednici, izdajnici su nukleus nove srpske pobune u Hrvatskoj. Otac obitelji Dragić prijavio je pokušaj mita od strane tog srpskog primitivca policiji i pravosuđu koje odbacuje njegove navode i prijetnje. Jovičić očito umrežen u te izdajničke institucije rekao je Dragiću da neka bira pakao ili SDSS, jer da njemu nitko ništa ne može.

Baš je bijedna država i policija koja ne može riješiti korupciju jednog bijednog sina kamijondžije.

HOP