Pred proslavu ‘Oluje’ Srbin iz Bijeljine (sjedište Mladićevog 10. diverz. voda) potpaljuje Marjan!

0
7770

Stevo M.(49), skitnica iz Bijeljine dobio je 15 dana zatvora jer je pokušao zapaliti vatru na Marjanu.

Čovjek je u ponedjeljak ujutro kod crkve Svetog Betlema posložio nešto drva, malo tkanine i počeo paliti vatru. Kad je zadimilo, to su vidjeli vatrogasci na obližnjom promatračnici. Odmah su došli do njega i pozvali policiju. 

Stevo se branio da je samo htio zagrijati konzervu, a neslužbeno doznajemo da su policajci i pronašli nekoliko neotvorenih konzervi.-pišu naši mediji.

Doskitao Stevo iz Bjeljine i gle čuda pred ‘Oluju’ htio malo potpaliti konzervu na Marjanu. Zanimljiva priča. Inače ako bilo koju konzervu želite podgrijati ovih dana na 40 stupnjeva ne treba vam vatra, jer sunce itekako prži.

Ipak Stevica iz ove priče odlučio je upaliti konzervu i možda zapaliti Marjan iznad Splita nakon teškog požara i još pred proslavu ‘Oluje”.

Bijeljina je inače mjesto u kojem su smješteni Mladićevi komandosi 10. diverzantski vod, poslije rata, a  koji je ubijao po cijeloj BiH, Kosovu i Zairu. Radi se o plaćenicima koji su ubijali i po Srebrenici. Svi su oni dobili kuće u Bijeljini i sada od tamo kreću u daljnje akcije. Ne treba reći da su svi oni vezani sa srpskim tajnim službama. Obuku za taj vod prošlo je preko 300 osoba svih nacionalnosti.

Objavljujemo šifrirani dokument koji potvrđuje planiranje zločina u Srebrenici

Pred proslavu ‘Oluje’ po Banovini se šetka glavni mozak srpskog terorizma Miodrag Linta, u Vojniću Srbi skidaju Hrvatski barjak, a u Splitu Stevica podgrijava konzerve…

HOP