‘Hrvatske izborene ‘Olujom’ više nema, vlada otvoreno podupire četništvo’

0
4077

Plenkoviću pokrila te rosa ne diraj nam svetinju od HOS-a.
I kažu dogodilo se nezamislivo hrvatske redarstvene snage sukobile se sa Hrvatskim Oružanim Snagama i to ni manje-više nego ukraljevskom gradu Kninu. E sad, valja mi pripaziti smijem li koristiti hrvatsku abecedu,izričaj i nazivlje kako ne bih uvrijedi stvarne vladare hrvatske koji kroz drugove i drugarice koji na trgu sv.Marka i na Pantovčaku ali i druge institucije dirigiraju stanjem stvari svojim otvorenim podupiranjem četnika u Hrvatskoj ali i Srbiji sa kojima imaju zajedničke „agende“. Agende koje u svojoj biti provode politiku SANU 1 i SANU 2. Oni,dakle četnici rade svoje i bojim se da rade odlično uz pomoć drugova iz komiteta,posrbica koji su uglavljeni uz i u osovinu HDZ-SDP. Treba li Vam više dokaza od današnjeg događaja u Kninu?

Iako obilato od prvih dana skupa pljačkaju otimaju obezvrijeđuju sve hrvatsko ponižavajući sve nas koji smo se borili i živimo za Hrvatsku dok oni žive od Hrvatske u se na se i podase…Nisam dugo pisao i sve više pomišljam ne zboriti i ništa ne činiti baš poput mnogih od Vas virtualnih domoljuba ,moje odustajanje mnoge bi usrećilo. Moja predaja ili još bolje moja prodaja i suradnja sa protivnicima i neprijateljima hrvatske,sa konvertitima,dezerterima i ratnim profiterima stavila bi me u koš moćnih,utjecajnih viđenijih nadhrvata i nadbranitelja koji su do sada svojim nemarom, vođeni osobnim probitkom i interesima doveli do ove situacije…Tko su? Pa imate ih u SDP-u i HDZ-u,na Pantovčaku i Markovu trgu, bili su u Savskoj i kojekuda gdje se mogu unovčiti na grbači nas običnih Hrvata i običnih branitelja. U konačnici naum mi je kazati njima i Vama iako znam da smo hrvatsku izgubili našom krivnjom da našom kad smo ju oslobodili i dali njima u ruke, kad smo vjerovali u pomirbu i dozvolili prvo mijenjanje grba i zastave,kad smo dopustili da nam bivši oficiri,komunisti otmu privatiziraju Hrvatsku potpomognuti onima koji su bili njihovi među nama. Hrvatske kakvu smo željeli nema,Hrvatske države i hrvatske vlasti za koju smo svoju krv prolijevali nema,ona je ubijena pri rađanju i podmetnuta nam je ova maćeha kojoj je svak tko hrvatski diše neželjeno kopile kojeg se želi što prije riješiti od sebe odgurnuti i odstraniti.

Moje Hrvatske za kakvu sam se borio oko mene nema.Ona je u meni i mojim sjećanjima koje mi difamiraju,otimaju i blate.Ona je stoljećima staromu pokliču BOGU VJERNI i ZA DOM SPREMNI, Ona je u prvom bijelom polju starohrvatskog grb…..Ona je ponajviše u licima onih koji su se samnom pod to dvoje borili za ovo što danas našom hrvatskom nije. I što mi je činiti? Pisati,govoriti i tako im se odupirati ili šutjeti i otići…Emigrirati pa se izvana za nju ponovi boriti? Čekati da se rodi želja nada i promišljanje u Vama kakvo je u meni i nama? I onda opet ispočetka stvoriti Hrvatsku Hrvatima na temelju hrvatskih velikana i povijesti gdje se nitko neće usuditi i od stida odvažiti žrtvu i pobjedu dobra nad zlim,obranu od agresije genocidnim nazivati. Gdje neće biti komunista i antife na državnim jaslama.Gdje će u zatvorima biti lopovi tajkuni a ne starci i starice što prodaju povrće i sir kraj puta. Gdje će Hrvat biti svoj na svime a svak tko dođe biti gost.Gdje manjina neće živjeti od većine nego za i sa većinom….Na Vama je ja svoje znam…..Tko god Vam kaže ne gledajte u prošlost,tko god Vam kaže da je u Jugi bilo bolje,tko god ne poštuje povijesne pokliče i pozdrave,pismo,jezik,glazbu i kulturu ne želi Vam dobro nije u svom biću Hrvat on se samo tako zove…
U ime
Hrvatskog Vojničkog Reda
ČUVARI DOMOVINE
Mario Maks Slaviček