Srbi 1991. sretno su poručivali da će klati Hrvate, a 1995. su zbog zločina pobjegli i proglasili etničko čišćenje

0
8545

Na stotine bugarskih riječi današnji Rumunji su izbacili iz jezika kako bi se izbrisao što prije trag koji vodi do Bugara. Iako mnoga prezimena i danas nose bugarski prizvuk, ipak su Rumunji daleko danas od Bugarske. Slično je u Makedoniji. Makedonski jezik je proglašen tek 1944. godine, izbačene su bugarske riječi i mnogim stanovnicima je dodan nastavak “ski” i trajno su odvojeni od Bugara. Današnji Bugari ne pomišljaju na povrat tih terena, niti same crkve.

Za razliku od Srba koji patološki žele tuđe. Srpski narod se spominje 650 godina poslije nastanka prve Hrvatske države, ali danas srpski lažljivci pričaju nove zgode šegrta Vuka Karadžića, kako su Hrvati katolički Srbi. Luđe ne može. Naravno naša šoping diplomacija još manje zna o povijesti, pa naravno još manje reagira na takve gluposti poludjelih Srba. Bivši veleposlanik u Rimu tako je tvrdio da Bošković nije Hrvat već Dubrovčanin…i pomagao srpskim mitovima.

Koliko je lažljiv narod najbolje je opisao Dobrica Ćosić. Lažima do cilja. Kraj zatucane i glupe hrvatske politike sve je moguće.

Već godinama srpski zločinac Vučić trabunja o etničkom čišćenju nad Srbima za vrijeme Oluje. Zašto? Jednostavno da prikrije svoj i miloševićev plan. Srbi pobjegli iz Hrvatske  zaustavljani su na granici i pljačkani od strane Arkanovaca. Prebijani, zlostavljani, nazivani izdajicima,  poput nacista Arkanovci su pljačkali njihovo zlato i novac. Zašto o tome šute? Mnogi su završili u Erdutu pod čizmama arkanovaca. Danas te budale slave arkanovce i ostale pljačkaše, kunu se u srpstvo koje ih je iskoristilo za svoje pojedinačno bogaćenje. Među tim lopovima je i Vučić koji danas prodaje priču da više nikada nitko Srbe neće tjerati s njihovih ognjišta. Koja laž. 1995. godine taj lažljivac se kleo da Glina će biti srpska. Tako je govorio i za Kosovo. I budale mu vjeruju.

Što je zapravo istina? Srpska pobunjnička vojska je dala proglas za bijeg svih civila, upravo se nadajući da će svjetska zajednica intervenirati, jer probijanjem klina kod Gračaca i Knina postalo je svima jasno da nemaju šanse opstati. Janko Bobetko je nadmudrio baš sve. Napravio je ono što nitko nije očekivao s dva pravca.

proglakrajisnici22krajisnici11

Drugi plan o kojem se još maje govori je činjenica da je Milošević imao planove za preseljenje pobunjenih Srba iz Hrvatske na Kosovo, što znači da nije računao sa obranom istih teritorija. I to lažljivac Vučić prešućuje. O kavom se tu etničkom čišćenju govori? Što su Srbi radili 4 godine? Klali, ubijali, palili, silovali, kopali oči? Zar su mislili da su ovi ljudi repa bez korjena? Logično je da ima u takvim momentima osvete. Hrvatska vojska se tek stvarala. Pogledajte Vukovar poslije srpske okupacije i Knin poslije oslobođenja i sve će biti jasno.

SRBIN PRIJETI KLANJIMA HRVATIMA

Osvetu koristi Dokumenta za specijalni rat protiv Hrvata. I to je svima jasno. U akciji Oluja stradalo je znatno manje civila nego što je poubijano na Ovčari, iako je bojišnica bila znatno veća. Srbi su se predavali Hrvatima, a ne muslimanima, jer su znali da će prema njima postupati korektno. Sada jedan lažljivac Vučić koji je prevario Srbe u Glini i na Kosovu priča o etničkom čišćenju. Lažljivac. Pa reci čobane kako si ih prodao za lagodan život, kod Zemuna si im dao  zemljište koje sad ne mogu prevesti u svoje vlasništvo. I budale ti i dalje vjeruju.

Koliko su Srbi ugroženi u glupoj državi Hrvatskoj jasno govori činjenica da su srpski teroristi u vlasti. Oni isti koji su ju rušili. To isto samo budale ne vide.

U Beogradu postoji Biro Krajine, teroristička vlada koja i dalje želi Hrvatsku i taj teritorij, pa zbog toga treba i 30000 budala koje vjeruju u etničko čišćenje. Narodna najbolje govori, kako ste sadili tako sada i žanjete…da je Srbija svima devedesetih godina dojadila jasno govori naoružavanje Hrvatske i od strane Rusije, pa i čestitke ruske strane nakon Oluje. Imali su sve u svojim rukama, ali su svojim primitivizmom pokazali svoju političku glupost.

I. D.

HOP