Čobanska posla: Četnici kao poznati jeba*i ovaca ‘pronašli’ Thompsona sa ovcom

0
2911

Marko Perković inspirira Srbe. Što je više prisutan veći broj umnoporemećenih novinara glasnije lupeta na medijskoj sceni.

Srpski novinari su pronašli Srbina iz okolice rodnog mjesta Perkovića, a koji je svjedok seksa Perkovića i ovce. Ni manje ni više… On je kao pravi ljubomorni voajer gledao te seksi scene obučen u četnika i čekao grupnjak, jer ovce više vole smrdljive i bradate četnike kao ljubavnike, koji ih oponašaju u svemu. Pa i u izgledu…

Kaže lažni ljubomorni svjedok Srbin, da Perković mrzi Srbe jer je uhvaćen inflangranti. Četnici kao poznati bradati jebači ovaca paze da im netko ne mazne ovce, pa su se raskokodakali oko Thompsona.

Ne brinite ima ovaca za vas ne morate izmišljati svjedoke i sexy pričice oko vaših ovaca. Dok se vi bavite pravim ovcama hrvatski političari rade iz naroda ovce. I tako složno mekeću vaše ovce i naše ovce, a mekeću svašta, dok svakim danom u svakom pogledu sve više ovrha imaju.

Ostala je tek proslava Oluje narodu, gdje se uz Thompsona prisjete kako je lako lopovima na vlasti opsovati majku, popit pivu, otići doma i čekat svoj red na deložaciju.

Za to vrijeme četnici u Srbiji rokaju ovce, pronalaze svjedoke za Thompsonov blud i gledaju svoju gay paradu na vlasti.

Žensko glumi muško kao predsjednik vlade, a muško glumi žensko kao predsjenik države. Još kada bi ovca bila predsjednica parlamenta gdje bi bio kraj ovoj srpskoj prčiji.

Uz paničnu brigu za svoje ovce četnici imaju i frustraciju da su sve ratove izgubili, pa čak i onaj protiv Janeza…tako da ne mogu oni imati svoju četničku proslavu pobjede uz arkanovu ćelavu Cecu od koje bolje izgleda i ovca sa naslovnice…

HOP