Overseas Express mjesec dana nije u stanju dostaviti paket na gradskom nivou!

0
2864

Overseas Express je najveća kompanija za dostavu paketa u Hrvatskoj. Zašto nama povjeriti pošiljku?

To je reklama vodeće tvrtke za dostavu paketa kako oni kažu. U slučaju da pogriješe s mjestom dostave  počinje vaš pakao. Kontakt broj je stalno zuzet. Čeka se na reklamaciju od pola sata do sat vremena! Tko ima toliko vremena da vam se netko javi? Ako ste sreće da vam se ipak netko javi, osobe zadužene za komunikaciju su na nivou robota, odgovaraju samo na pitanja koja su naučena, ostalo ne znaju odgovoriti!

To naravno izluđuje klijenta. Kada pogriješe nema isprike već samo lažno obećanje kako će nazvati, ali ne nazovu nikada. Zar je to obrazac ozbiljne tvrtke?

Jedna naša čitateljica čekala je i još uvijek čeka dostavu paketa oko mjesec dana. Dostava je iz Zagreba u gradsku četvrt!

-Gubim ogroman novac zbog paketa! Razgovarala sam s nekom Dijanom u svezi reklamacije, jer bi paket stigao već i iz Kine, a ne iz Zagreba u centar Zagreba. Rekla je da je to njihova greška, ali kod pogreške postoji kao procedura i da pričekam?! Bez isprike bez ičega! Tko će štetu platiti? I tako mjesec dana. Da ih dobijem na telefon treba mi sat vremena! Reklamaciju sam prijavila bezbroj puta. Ta izvjesna Dijana mi je obećala kako će me uskoro nazvat, ali od poziva ništa! Kao da razgovaram s brodom luđaka!

HOP