Od spomenika srpske pobune lokalna mafija napravila odličan posao na otpadu

0
2309

Spomenik ustanku srpskog naroda Banije i Korduna je monumentalni spomenik podignut na Petrovcu, najvišem vrhu Petrove gore. Autor spomenika je kipar Vojin Bakić. Izgradnja spomenika završena je 1982. godine.

Danas taj spomenik partizaniji izgleda ovako. Jučer smo uhvatili fotografiju poslije fotografiranja srpske porodice kraj spomenika.

Pitali smo kako je doveden u ovo stanje svjedoke devastacije . Poglavito jer antife prepune novaca mogu ovu sramotu dovesti u red. Ali oni u izmišljenoj borbi s ustašama nemaju vremena za ovo ruglo.

Spomenik je ovo u biti srpske pobune protiv NDH-a.

Danas je spomenik izvor dobre zarade za antife. Skinuti djelovi sa spomenika su poprilično dobro plaćeni na otpadu. To se godinama radi, a kada bude sve kraj policije pokradeno, naravno da će antife zatražiti sanaciju preko mužnje poreznih obveznika. Ova država ima dovoljan broj poreznih budalu za sanaciju pljačke pojedinaca, među kojima ima znatan broj antifa.

Rostfrei s spomenika je odlično plaćen na otpadu plemenitog metala, zanimljivo da i popločeni djelovi oko spomenika nisu bili pošteđeni krađe.

HOP