Istarska komedija: Dok u cijeloj Istri odzvanja Užičko kolo nema požara

0
2912

U zadnje vrijeme  je pronađeno sve više srpskih terorista ubačenih na naš teren, a vodeći mediji divljački provode propagandu u zaštitu srpstva, jer kako kažu pojačala se histerija protiv Srba.

Ne smije, se nedaj bože povezati palež naše obale s Srbima, jer su to samo neodgvorni pojedinci ili maloljetnici. Zanimljivo da su najviše terorističkih napada u EU napravili baš maloljetnici ili stariji maloljetnici. Prema izvješćima iz Španjolske zadnji napad u Barceloni izveo je baš 18-godišnjak. Tako se dogodilo i u Kistanju i okolici, srpski teroristi zapalili su tuđa imanja i ugrozili živote građana.

Oni balavci u Španjolskoj proglašeni su teroristima, ovi iz Sremske Kamenice tek neodgovornom dječurlijom koja pali našu državu.

Zašto? Jer novinarska pera većinom su u srpskim rukama. Sada nitko ne pita Milorada od Benkovca pod Sljemenom udomljenog Pupovca što to rade njegovi Srbi, koji su ugroženi u Hrvatskoj…to se ne smije pitati… oni u Vojniću skidaju barjake, jer to smeta drugom Miloradu, lopini Linti. Ne smije u Vojniću biti hrvatski barjak kada se lopina i prevarant Linta šeta, to bi ga moglo zdravstveno strefiti. Baš kao i ove teroriste.

Srećom postoje srpski teroristi u vodećem medijima kao u dobra stara vremena Austro-ugarske, kada su poslodavci huškali Srbe na Hrvate. Tako je i danas s tim Austrijancima, kako bi lakše s izdajnicima pljačkali našu zemlju novače Srbe.

I da šlag na srpsku tortu bude veći pobrinula se ponuda opančara u Istri. Po svim trgovima plešu svoja Užička kola kao da je ovo Srbija, a Istrani ionako posrbljeni uživaju s njima, jer su tako i sigurniji od paleži srpskih manijaka. Znaju Srbi da je Istra prepuna oficirske dece i ne smiju paliti po šumama i gorama, oni Istru ionako posrblju pjesmom, plesom i drugim opančarskim bedastoćama usred turističke sezone.

U knjizi Tajni rat Srbije  piše ; 1903 godine, pravnik Nikola Stojanović rekao je Hrvate ćemo posrbljavati jezikom, pismom, muzikom,ali nećemo ratovat, jer ćemo izgubiti…sada Srbi upravo to i rade…

HOP