‘Agrokorov spasioc’: HDZ hvali Mršića koji je otpustio 1500 radnika Podravke i prodao Studenac!

0
4475

Jučerašnji  Jutarnji list  piše da HDZ cijeni Zvonimira Mršića , kako ga smatraju vrhunskim stručnjakom i čovjekom koji  iza sebe ima rezultate u Podravki.

Nakon njegovog odlaska iz Podravke upravo mu je  HDZ pronašao novo radno mjesto,  postavivši  ga za člana Izvanredne uprave u Agrokoru i za savjetnika vladina povjerenika Anti Ramljaku.

HDZ je osim Zvonimira Mršića u Agrokor zbrinuo  i njegov kadar  Oliviju Jakupec i Ivana Galovića.

Zvonimir Mršić dolaskom na vlast u Podravku nije imao milosti prema kadrovima koji nisu pripadali partiji.

Sjetimo se Lidije Kljajić, Miroslava Repića, Ivana Mesića, Ivana Šiška, Drage Celiščak, a  odlaskom Mršića  iz Podravku vratio se Krunoslav Bešvir  , a Marin Pucar vratio se i postao predsjednik Uprave Podravka.

Iz pouzdanih izvora doznajemo da je nakon odlaska Mršića iz Podravke  revizija ustanovila velike financijske dubioze . Sada nikome nije jasno zašto ga HDZ diže u nebesa,  smatrajući ga vrhunskim stručnjakom. Mnogi su šokirani tvrdnjom  da iza sebe  ima rezultate u Podravki ?

Dolaskom na vlast u Podravku,  Mršić je bio nezadovoljan svojom plaćom od 35. 000 kuna pa ju  je odmah podigao na 45. 000 tisuća kuna. Tih  35. 000 tisuća kuna nije mu bilo dostatno da plaća režije i dostojno živi ?

Ne zaboravimo da je uz otpremnine  otpustio 1500 radnika Podravke, zatvorio proizvodnju u Mlinu, na Danici preradu mesa, prodao Studenac za sitniš itd.

Zbog toga smo od  Darka Sobote predsjednika HDZ-a  Županijske organizacije Koprivničko – križevačke  zatražili odgovore na ova pitanja.

Do završetka ovog članka odgovore nismo dobili,  a koliko smo upoznati i nećemo jer Darko Sobota  nema hrabrosti javno se izjasniti. Koliko smo upoznati  u njegovoj stranci ima kadrova koji obožavaju lik i dijelo Zvonka Mršića.

Izvor Kopriva info

Hop

 

Sa sigurnošću možemo  zaključiti  ovu priču  :  „ Mršić je  čovjek zadatka  SDP-a i HDZ-a „  !

KOPRIVA.INFO