Otkrivamo srpske teroriste i špijune bliske Pupovcu koji se šetaju po Banovini!

0
5612

Ekskluzivno otkrivamo vezu srpskih špijuna i Milorada Pupovca.

Na fotografiji se nalaze Mile Šapić ( s brkovima), zamjenik Miodraga Linte, glavnog srpskog teroriste koji vodi Biro Krajine u Beogradu ( organizaciju SAO Krajine), drugi na slici je srpski špijun Vlado Gabrić iz Slavskog polja, blizak Đuri Škaljcu, srpskom zločincu, voditelju logora u Vojniću za vrijeme domovinskog rata, o čemu je pisao naš portal, te Miloradu Pupovcu.

Koliko je jaka veza s Pupovcem govori činjenica kako je kćer od Gabrića zaposlena u Srpskoj Prosvjeti. Gabrić se nalazi i na fotografijama kako se grli sa nabrojanim zločincima u Beogradu  ( Đ. Škaljcem) gdje se tajno sastaju.

Kulturno društvo je pokriće za sastajanje terorista Dugošije, Gabrića i zločinca Škaljca.

 

Gabrić Vlado je nekadašnji načelnik općine Vrginmost, sa  ekstremistom Jovčićem je bio  u dva navrata na vlasti, a inače je Sdp-ov čovijek i desna ruka bivše  županice Marine Lovrić dok je bila glavna u Županiji, a sad radi za SDSS druga Pupovca .

Dok je bio načelnik američka ambasada je dala novac da bi se obnovila nekadašnja škola i pretvorili je luksuzni dom;  u pitanju su milijuni nestali za današnju stračaru. Treba ŕeći da je Pupovac plaćao slovenske djelatnike u veleposlanstvu, preko Novosti, a Tena Perišin preko komunističkog slovenskog kadra je osiguravala ogromna sredstva za stipendije danas najotrovnijih ljevičarskih novinara u zemlji i nekim današnjim trećerazrednim diplomatima.

Ova fotografija je iz lipnja mjeseca, snimljena u Slavskom polju, kraj Vrginmosta,  za kojeg naš portal tvrdi da je središte srpske pobune. To je mjesto i grobnice oko 1000 hrvatskih žrtava iz 2. svjetskog rata, koje i danas nisu eshumirane zazidane u željezničkog tunela par kilometara od sela…

S kim je to Plenković stvorio koaliciju?

HOP