Sud EU 2011. zabranio je komunističke simbole, a naša policija i dalje ne reagira!

0
3889

Sud Europske Unije odlučio je u utorak 20. rujna 2011. godine podržati
zabranu komunističkih simbola nekadašnjeg Sovjetskog saveza – srpa, čekića i crvene zvijezde – na svom području. Kao razlog donošenja odluke navedeno je da se gore spomenuti simboli smatraju uvredljivima u mnogim europskim
zemljama, posebnom onima nekadašnjeg istočnog bloka  te da njihova pojava
podsjeća na vremena koja su obilovala despotizmom. Prije toga rezolucija vijeća EU 1481/ 2006 naglašava sličan stav. Ako je Hrvatska dio Eu zašto policija ne radi svoj posao?

Na jučerašnjem skupu komunista vijorilo se bezbroj komunističkih zastava.  Policija nije reagirala niti zabranila skup podrške zločincu koji je u par dana pobio pola milijuna Hrvata. Takvog monstruma mogu slaviti samo ljudi koji šire mržnju.

received_2443325082475295

Policija je još jednom pokazala da je milicija koja štiti zabranjene simbole.

Skup jučer održan na Trgu žrtava fašizma pokazao je svu bijedu komunističkih laži. Bar su sada otkrivene ovim skupom sve komunističke stranke javno, a koje pljačkaju naš proračun podržavajući jugobandita Tita.

Najveću laž izgovorili su ovi ultradesničarski jugosi “kako je život u Jugi bio ljepši”…i Jugom i Hrvatskom upravlja ista komunistička neradnička ekipa.

Sav novac dobivaju neokomunisti u udrgama, kulturi, politici što jasno govori da se ti neradnici bore za novac, a ne za narod i da je Hrvatska nastavak komunističke Jugoslavije.

Simbolima izašlim na ulice pokazali su izdajničku politiku i želju za novom Srboslavijom.

Taj terorizam naša policija ne prepoznaje!

Hop