Zbog ratne odštete Njemačkoj komunisti su naštimavali broj žrtava u Jasenovcu!

0
3434

Komunistički i mediji masonerije izmislili su novu poštapalicu u političkom prostoru; politički revizionizam. Riječ koju guraju prosrpski mediji svakodnevno u svjetsku javnost, sa preko 30 portala kojima kontroliraju Hrvatsku.

Znastveni rad je stalno preispitivanje. Zašto se ne smije preispitivati istinitost broja jasenovačkih žrtava? Zbog čega je to revizionizam? Odgovor je jasan, istina o Jasenovcu ruši velikosrpski projekt.

Ako je broj žrtava i popis aljkav, bez stvarne dokumentacije posložen i branjen od komunističkog povjesničara, jasno da nije istinit. Tuđman tvrdi da se radi o 16000 ubijenih, teza je dosta proizvoljna i znanstveno neutemeljena, SPC  tvrdi da se u Jasenovcu radi o 800 000 poginulih Srba, što opravdavaju srpski svećenici tezom kako je u Hrvatskoj poslije drugog svjetskog rata milijun manje Srba! Ova idiotska teza najbolje se proširila svijetom. Srpska crkva je zanemarila činjenicu da je u sastavu NDH bila cijela BiH dok u socijalističkoj Jugoslaviji u sastavu Hrvatske nije i to je razlog manjeg broja pravoslavaca u Hrvatskoj. Igor Vukić ovih dana doživljava kalvariju jer se usudio propitkivati broj žrtava u Jasenovcu.

Vukić pita kako je Tuđman i ostala ekipa došla do tako zastrašujićih podataka ako Jasenovac veličinom i brojem baraka nije nikako mogao primiti toliki broj logoraša. Tek 800 duša je stalo u logor. Nadalje gdje su leševi ako je toliko veliki broj? Zar ćemo vjerovati srpskim znanstvenicima da srpske kosti su puno lošije i brzo se pretvore u prag? Da su službene  brojke od 80000 ubijenih točne zašto bi onda bila na popisu imena koja nikada nisu bila u Jasenovcu?

Zašto komunisti nisu otkopali grobnice 45 godina? Zašto Tito nikada nije obilazio Jasenovac?

Dr. Stjepan Razum je otkrio puno duplića u Jasenovcu,  logoraša koji su bili na spiskovima drugih logora, a koje su ovi u Jasenovcu uklonili nakon njegova otkrića, ali sa tim bi se smanjio broj logoraša, pa su morali lažirati broj  lažnim žrtvama da se ne smanji  broj sa “Popisa žrtava Drugog svjetskog rata Saveznog zavoda za statistiku Jugoslavije iz 1964.god” koji je sastavljen radi odštetnog zahtjeva upućenog Njemačkoj, te su  stavljali osobe koje nisu ubijene u Jasenovcu, da bi broj i dalje ostao isti.

http://www.jusp-jasenovac.hr/Default.aspx?sid=7618

Zato dajemo link na popis žrtava; osobe sa zvijezdicom označene  uglavnom nisu bile u logoru, čak piše i podatak gdje su ubijene; a ako želite unijeti promjene podataka za neku osobu ako smatrate da su krivi, administratori su srpsko-židovski lobiji iz Amerike…

Ravnatelj Jasenovca umjesto da rješava te prijepore on se bavi političkom stigmatizacijom, zabranjujući ulaz sinu logoraša Igoru Vukiću i pravoslavnom svećeniku HPC-a Aleksandru optužujući ih bez dokaza za ustaštvo. Ili se boji novih otkrića ove dvojice braneći laži prethodnika?

U Jasenovcu prema nekim podacima stradalo je ili bilo zatočeno veći broj masona. I taj segment ne treba isključiti kao razlog mržnje masonerije prema hrvatskoj državi.

Hop