Uklanjanjem ploče iz Jasenovca uklanja se dokaz zvjerstava počinjenih u ime partizanskih brigada kao i od1945-1952 g.!

0
2607

Branitelje HOS-a u Jasenovcu su ubili pripadnici 6.partizanske brigade, sa zvijezdom na kacigama pod zapovjedništvom Branka Basare haškim optuženikom. Trebalo bi se onda na području Jasenovca zabraniti simboli i nazivi koji se odnose na stradanje hrvatskih branitelja. Žrtva je žrtva bilo par tisuća ili desetak, ali ovdje je riječ o naconalnoj, etničkoj diskriminaciji i za Hrvate to ne vrijedi.- bio je jedan braniteljski komentar.

https://www.hop.com.hr/2017/01/06/genocidna-6-partizanska-brigada-ubila-je-hos-ovce-u-jasenovcu-a-zapovjednik-osuden-u-haagu/

Sjećete pompoznih najava u Bujici heroja HOS-a kako on i njegovi suborci neće dozvoliti skidanje  ploče u Jasenovcu! Ni riječi danas koalicijskog partnera HDZ-a. Bila je to samo borba za stolice.

Ova ploča premještena  u Novskoj nema isto značenje kao u Jasenovcu. Po drugi puta komunisti svoje zločine prikrivaju u Jasenovcu a u tome im pomaže desnica. U logoru od 1945-1952 godine ubijani su Hrvati. Protivnici SFRJ. O tome nema niti slova niti ikakva spomen ploča. Ovim micanjem ploče zvjerski ubijenih HOS-ovcima još jednom se prikrivaju zločini učinjeni pod petokrakom zvijezdom. Time su dva puta ubijeni izdani. Spomen ploča sa imenima da je ostala u Jasenovcu prvi puta bi svjedočila o zvjerstvima komunističke brigade. Ovako je uklonjen svaki dokaz komunistickih zvjerstava kao u periodu do 1952. Godine. Do kada je logor egzistirao.

HOP