NOVOSTI ‘OTKRILE’ DA JE U VRGINMOSTU FENOMENALNO, KOGA BRIGA ZA JAČANJE ČETNIŠTVA

0
2672

Srpske Novosti došle su u Vrginmost.

I gle čuda u Vrginmostu, mjestu u kojem se istjeruju branitelji iz svojih prostorija, napada četnik predsjednika udruge branitelja, isti četnik prijeti maloljetnoj djevojčici i psuje joj majku ustašku, a Srbi iz svog sela istjeruju Srbina jer voli Hrvaticu, odjednom prestaje biti problem, mjestom teče med i mlijeko i sve je to plod naše mašte, jer kome će vjerovati; ako ne Pupovcu u vili ispod Sljemana, okružen ustaškim obručom… teško je njemu u šumi sa toliko ustaša oko sebe… sve smo to mi izmislili; staviš ime ustaški portal i sve pet…to što mjesto obilaze srpski teroristi iz Srbije; a četnik Busić oko sebe okuplja četničku omladinu, sve je to bilo u afektu!

Niti napad tog manijaka na seljane svog sela ne dira previše Novosti, nema požara pa onda valjda nema niti problema…SDSS-ova vlast to ne vidi kao problem pa je očito da je i ona problem.

Busić je svojevremeno napadao i policajku…vrijeđao bez ozbiljnih posljedica. Niti to nije problem…slučaj Dragić nije zanimao novinare Novosti, jer bi njihova priča morala biti bez meda i mlijeka…saznali bi kako Srbi zlostavljaju Srbe ako su u porodici Hrvati! A i sam Busić napao je Pupovca da namješta izbore…ko bi njemu vjerovao kada Pupovac predsjednik SAO Hrvatske.

Bijeda je ovo od lista koja potiče ovakvim tekstom četnike na još veće zlostavljanje poštenih Srba. Sramotno.

Hop