Đapić zeznuo Karamarka i pomogao Plenkiju da zadovolji Pupovca

0
2086

U Hrvatskoj se borba za politički prostor vodi u medijima i na facebooku. Fb trolovi su ovih dana izuzetno zaposleni jer moraju opravdati izdaju vodećih hosovaca na osnovu ploče u Jasenovcu.

ploča

Sada je svima jasno da je ploča bila samo igra. Đapić i ekipa su očito dogovorili s Plenkovićem skidanje ploče jer je postolje za novu ploču napravljeno u blizini Novske znatno ranije. Instrumentalizirani hosovci, plaćenici HDZ-a i lažni heroji rastrčali su se po tzv. domoljubnim portalima i obećavali da ploča neće biti skinuta. Na taj način su spriječili pobunu i umirili hosovce iako su znali kako će ploča biti skinuta.

Najveću glupost napravio je list 7 dnevno koji je najavio dan skidanja ploče i zapravo otkrio da je dobio obavjest  od svog dežurnog hosovca i heroja. I time otkrio da je sudjelovao u zavjeti.

Da, prodali su vas za pozicije. Zna se i vidi da je Plenković izdajnik, a za ovaj čin trebao je izdajnike i u HOS-u, sve da udovolji Pupovcu i ostane na vlasti. Ti su tragikomični likovi pozdravili na kraju sa ZDS i otišli doma u svoje udobne fotelje. Spomen na zločin i sama ploča smještena je u šumu, bogu iza nogu…samo da netko u Jasenovcu ne  bi vidio zločin komunističkih zvijeri.

Time je plan suradnje Đapića i karamarkovog krila HDZ- a propao jer je Đapić odigrao za drugu stranu… Danas Čorić već najavljuje novo postavljanje ploče u ime AHSP-a. Treba li reći da je i on blizak Karamarku? Očito karamarkovci gube glavu i strategiju.

Ljevičarski mediji jedva bi dočekali taj rasplet. Sve ovo pokazuje jad desnice koje se sve manje boji i Pupovac.

Od silnih prijetnji desnice jedino se do sada u blizinu Pupovca pojavio Keleminec. Njega hosovi heroji iz ove priče nazivaju opasnim za Hrvatsku, dok su oni zapravo najopasniji za opstojnost HOS-a. I to se sada vidi jer bez njih Plenković ne bi mogao zadovoljiti povampirenog Pupovca.

To je ustaški pozdrav i zato sa sobom nosi hipoteku”, kaže Hasanbegović.

Najgore je od svega je poigravanje žrtvama. Svih zajedno. I sramotno. Ako je desnica toliko jadna da jedino preko ove ploče i žrtava može skinuti kolutavca Plenkovića, neka rađe ide kupovati grincajg na Dolcu.

 

HOP