Svjedokinja tvrdi da i danas na zagrebačkom Laništu postoji Perkovićeva ekipa za prisluškivanje

0
7614

Jedna uplašena građanka grada Zagreba obratila se našem portalu nakon što je više puta bila na policiji i prijavila određeni broj osoba za špijunažu, elektronska maltretiranja  niskofrekventnim elektromagnetskim valovima, te IC uređajima. Prìča zvuči poput dobrog spilbergovog filma. Ometanje funkcije mozga, elektronike i računala u kući IC uređajima.

Ipak sličnu priču ispričala je i doktorica znanosti iz Krležinog leksikografskog zavoda Nataša Bašić, koja radi na odjelu hrvatskog jezika. Ona je opisala napad na svoju obitelj u Hrvatskom tjedniku na potpuno isti način.

Kako tvrdi Bašić, navodeći knjigu Josipa Manolića udbaši su 1994. godine u stanu jednog labradorovca pronašli IC uređaj za ubijanje. Gdje je on danas ne zna se…

U medijima je isto tako odjeknuo i podatak da je netko iz naših tajnih službi maznuo američki program Watson kojim se bez većih problema čita elektronička pošta i špijunira protivnika. Sve to prema našem izvoru koristi kriminalno političko podzemlje. Naše službe nisu pokazale interes da to riješe do danas.

Robert Duncan ovu situaciju je nazvao kontroliranje uma, te se može takvu osobu koristiti za različite namjene ; od vjerskog fanatika do političkog ekstremiste. Koliko je to prisutno u ovoj priči teško je shvatiti.

Svjedokinja tvrdi da je poseban pritisak na srce i samu motoriku tijela u njenom slučaju. Razlog napada je njeno prepoznavanje osobe koja to čini. Prema njenim informacijama isti je blizak udbašu Josipu Perkoviću i Mustaču. S njom je radio u Industogradnji.

Kada je postala opasna spržio je njen tvrdi disk i prijetio da će joj spržiti mozak.

P. B. Kodnog imena Pauk je navodno vodio akciju lokacije A. GOTOVINE POD NAZIVOM CASH.

Prema njegovim informacijama zna sve o zlatu s Kaptola. A posebno djeluje na braniteljsku populaciju koja je velika smetnja vlasti. Prema njenim saznanjima nalazi se na zagrebačkom Laništu. Pojedinci iz policije štite njegov identitet…

O svemu je svjedokinja izvjestila medije i javnost. Do sada niti slova nigdje nije napisano.

HOP