Policija i Političko sudstvo: Policija je u 9.17h uhitila Keleminca, a Plenković u 10h najavio uhićenje na vladi- Pupovac korak do velike Srbije!

0
5612

Slučaj Keleminec svima treba otvoriti oči. On konačno otkriva sve laži na desnici koje se godinama talože, a koje su krivac jačanja ekstremne desnice Milorada Pupovca i SDSS-a. Nije nam namjera braniti Keleminca niti ga zastupati, već istinu. Preko njega konačno je otkrivena.

Prije danjašnjeg uhićenja Dražena Keleminca odrađene su medijske manipulacije danima. Prvo je u svome intervju Bujanec prozvao Keleminca ekstremistom i kao vladar desnice dao zeleno svjetlo za današnje uhićenje Keleminca. Nakon toga se uključio HND pod kontrolom Pupovca i njegove supruge u progon zajedno sa srpskim Novostima.  Istim Novostima koje destabiliziraju zemlju već godinama. Da bi danas na vladi Plenković dao zeleno svjetlo za pritvaranje Keleminca koji prema njegovim saznajima destabilizira zemlju. Ne Todorić ili uništenje HEP-a niti uništenje INA-e!  Već Keleminec!

Nevjerojatan sklad Bujanca, Pupovca, Plenkovića, HND-a i Novosti. Kako bi Bora Đorđević rekao u svojoj pjesmi; “žika zivac je obleženi negativac, lklinci kada banku obiju, žika zaglavi robiju”…Keleminec je svemu kriv.

No da li je to baš tako Plenkoviću? Prkačin već godinama otvoreno govori na Karlovačkoj televiziji kako su ustaše domoljubi!  Njega se ne pritvara…  S DRUGE STRANE PROZIVA SE KELEMINCA ZA USTAŠTVO! To ipak znači da netko može, netko ne može reći nešto. Keleminec je bio ZNG, a ne u HOS-a, ali je za medije postao veći ustaša i od Pavelića. Zanimljivo.

Bolje objasni Plenkoviću zašto je povećana naknada za obnovljive izvore energije koja će kapati u privatne džepove!

Umjesto privođenja Pupovca zbog 7 kaznenih prijava privrednog kriminala, nakon prijave  najbližeg suradnika i svjedoka Nenada Vlahovića, prijeti se pritvorom Keleminca.

Plenković tvrdi da je Keleminec marginalan, ali se s njim bavi na vladi…vjerojatno jer otvoreno govori o njegovom najbližem suradniku u vladi, Miloradu Pupovcu kao o velikom lopovom. S kim si takav si…

Ovom državom vlada Pupovac, prijeti, ucjenjuje, krade, laže, a nakon svega Plenković na njegovo pritisak hapsi Keleminca. Slučaj Keleminec pokazao je da je jedan za domovinu spreman, a ostali za kur.c spremni desničari!

HOP