Skandalozno: Nova milicijska hapšenja branitelja po prijavi Milorada Pupovca!

0
3865

Danas je hadezeovska milicija došla na radno mjesto Dražena Keleminca u 9.17h, kao nekada jugoslavenska udba i odvela ga na ispitivanje u glavnu policijsku postaju. Iako se Keleminec htio sam odazvati, milicajci su došli po njega, jer je drug, komunist i kumrovečki profesor Pupovac uznemiren paljenjem Novosti.

Uznemiren je i predsjednik svih novinarskih kukavica i jadnika u Hrvatskoj, Saša Leković, koji zajedno sa drugaricom Pupovac piše priopćenja, kako su srpske Novosti sprijećene u daljnjem širenju mržnje, jer Hrvatska lepo gori, oba su pala, Oluja je krvoločna akcija i sve je to srpska satira… A kada Srbi iz Vrginmosta tuku starce koji ne žele biti četnici ili prijete djeci jer je Srbin oženio Hrvaticu, e to je sve vjerojatno u afektu i nema potrebe pisati o tome…jer to Milorada nervira… Novosti su tako objektivan list da nisu niti slova loše napisali o njemu… Nisu dali prostor bivšim suradnicima Pupovca, a tu se najviše istakao Vlahović, da objasni zašto je podigao čak 7 kaznenih prijava protiv Milorada…Kada protiv njega netko podigne toliko prijava tada je valjda jasno da mu milicajci i komunističko pravosuđe mora pretresti kuću, račune i uhapsiti ga ispred radnog mjesta, kao danas Keleminca…ali ne… pravosuđe se bavi paljenjem Novosti. Slobodom pisanja laži! Štite kriminal Pupovca.

Milicajac Božinović ne bavi se sa kriminalom oko Pupovca koji je vidljiv iz zrakoplova Ace Vučića, već paljenjem usranih Novosti, lista za koji novac izdvajaju glupavi građani, da bi ovi novinarčići srali po državi! Pola milje eura! Ovaj krade, ovi pljuju po nama, a milicajci privode Keleminca. I svi šute… to je pravedno! Branitelji šute. Građani. Ma do kada? Privoditi će sve koji ne misle kao drug i komunist Pupovac!

Sloboda tiska? Pa što nije bila ta sloboda medija 1991. godine kada su srpski zločinački mediji u svijet gurali laži o Vukovaru? Treba li opet?

Pa nisu Keleminčevi rođaci bili četnici, već Pupovčeva braća. Što taj uopće ovdje radi ako Hrvatska nije srpska kolonija? Koga vi svi skupa zajebavate s njim!

Plenkoviću svi znamo da bez tog lika nemaš većinu! Budi frajer i izađi na izbore! S kim si takav si!

Keleminec ne smeta Pupovcu i Plenkoviću zbog paljenja ovog trećerazrednog sranja, već zbog činjenice jer je doveo pred kamere korumpiranih medija Srbina, nekadašnjeg dopisnika Tanjuga, koji je isto zapalio to smeće od lista, javno rekao da je Vlahović podnio 7 kaznenih prijava protiv Milorada, dozvolio Srbima da kažu kako ih nitko ne štiti protiv četništva u Vrginmostu, da je japanska vlada dala lovu za srpske škole, a od škola ni š, da su darovani traktori odveženi u Vojvodinu, a starac umro u svinjcu čekajući pomoć Pupovca! Kakav je to velikosrbin koji takva sranja radi Srbima? E tu je kvaka Milorade! O Tesla banki da ne pričamo, riknula prije nego se snašla…Nema što veliki zaštitinik Srba ili pljačke? To sve naši milicajci ne vide.

I onda se nađu feralovi propali novinari i kenjaju da će oni završiti kao provokatori iz Charlie Hebdoa… možeš misliti, prvo Charlie Hebdo živi od naklade, a Novosti od plindranja proračuna. Da izađu na tržište završili bi kao Feralovci, u smeću. Milicija i premijer se uskokodakali oko bezvrijednih novina, za koje pišu i lokalni pijanci iz Vrginmosta i Gline…ali nema muda policija privesti Milorada za njegov kriminal, već pravosuđe dozvoljava da on tužaka okolo novinare, jer nema istraga protiv njega!

Najbliži suradnik Pupovca Saša Milošević osuđen zbog droge, odvjetnica Slađana Čanković prijavljena od kolege Luke Šuška da je falsificirala potpise na punomoći, danas je u timu obrane kapetana Dragana, za kojeg je pravosuđe imalo osuđujuće dokumente, ali gle čuda negdje su nestali… e moja banana država… štitite Pupovca čija su braća bila u četnicima i okružen je dilerima i prevarantima…Taj će nas dovesti do srpsko-hrvatske tolerancije! Ajde svi skupa više ne serite kvake….

Pa da zaključimo po Pernarovom u stilu srpske satire, kako  on falsifikator Pernar “nije vidio poštenijeg čovjeka u Saboru!” Smrt istini-sloboda lažima!

HOP