Pupovac preko srpskih terorista u SDSS-u destabilizira državu uz podršku Plenkovića!

0
3562

Na sjednici vlade prije neki dan premijer je vrlo pokvareno objavio kako jedna pravaška stranka destabilizira Hrvatsku samo zato što je Milorad Pupovac najavio hitan prijem u Beogradu zbog paljevine lista Novosti.

Time je zapravo pokazao svoju glupost, nedržavnički karakter i otkrio pravog destabilizatora u svojoj blizini, Pupovca.

Zašto je toliki problem paljenje jednog lošeg i nerentabilnog lista koji već godinama pali javnost svojim lažima ? List Novosti su zapravo glavno oružje za destabilizaciju Hrvatske i glavna poluga vođenog specijalnog rata protiv naše zemlje. Tzv. vijesti od tog trećerazrednog žutila preuzimaju vodeće novinske agencije pretpostavljajući kako su točne. List se bavi stigmatizacijom osoba, poput nekadašnje OZNA-e i na taj način uništava karijere mnogim političarima koji stoje na putu M. Pupovcu. On ni po čemu nije srpski list, već list koji štiti sumnjivo stečeno bogatstvo M. Pupovca.

Dokaz toj tezi dajem u svojim istraživanjima u svezi sumnjivog bogatstva srpskog tajkuna. O njegovim sumnjivim transakcijama niti riječ u ovom listu, niti itko u listu dozvoljava Nenadu Vlahović iz Srpske pravedne stranke da iznese svoje viđenje kriminala oko tajkuna Pupovca. Kada to dođe na dnevni red Vlahović biva proglašen ustašom i to je opravdanje za neobjavljivanje. Zadnja prozivka Pupovca išla je od pravoslavca Krklješa, koji je Pupovca prozvao za kriminal oko neizgradnje srpskih škola iz japanskih donacija, nestanak traktora iz donacija i ogromnu plaću s dodacima od 83000 kuna. Niti slova o tome u Novostima. Srbin Dragić iz Slavskog polja prijavio je šovinističke ispade Srba prema njegovoj supruzi Hrvatici, dok su Novosti taj slučaj zanemarile. Iz toga se vidi da je list glasilo SDSS-a.

Pupovac preko svojih vodećih ljudi u stranci destabilizira zemlju, a preko HND-a kontrolira novinare ( vodeća u društvu novinara je njegova supruga). Na sve pozicije namjerno postavlja ekstremiste i teroriste kako bi sijao mržnju i provocirao branitelje. Dugo godina u Vrginmostu vlada ekstremist Jovičić čiji sin je bacio hrvatski barjak u zahod,a on je sa topovima od 130 mm rušio Karlovac, u okolici povezan je s Gabrićem koji stalno ugošćuje teroriste iz Biroa Krajine, a na županijskom nivou terorist Rkman u činu poručnika glavna je uzdanica. Sada je zamijenjen potpukovnikom JNA Bjelicom iz DSS-a!

Da mu je do suživota odavno bi iz svojih redova otjerao te niškoristi. Upravo takvo ponašanje izazvalo je I. Pandžu Orkana koji to ne može više trpiti kao branitelj i napravio je ispad koji lukavo mediji koriste protiv branitelja.

www.hop.com.hr/2017/03/09/ekskluzivno-objavljujemo-bilten-o-pupovcu-kriminalu-nepotizmu-i-osudenim-kriminalcima-oko-njega/

Medijski i policijski Pupovac ima zaštitu svoga bogatstva. To se vidjelo iz izvješća medija nakon demonstrativnog paljenja Novosti od strane Keleminca i novinara Krkljuša. O kriminalnim radnjama Pupovca mediji nisu spomenuli niti riječ govora ove dvojice, a policija je maltretiranjem bivšeg novinara zastrašivala hrabrog čovjeka, na način da se isti morao skidati pred njima, bez naloga  pretresali su njegov dom i tražili oružje, ali prijave protiv Pupovca nisu provodili i pretresali stan Pupovca. Sirotinju su gazili da bi štitili sumnjive poslove Pupovca! Prema našim saznanjima glavni skrbnik u policiji i zaštitnik Pupovca je K.B. u samom vrhu policije.

Da bi medijska manipulacija bila potpuna uključila se srpska televizija i emisija “Oko “u kojoj su Novosti proglasili srpskim listom manjine, koje pali Keleminec ekstremist iz mržnje. U emisiju se javio predsjednik HND-a, neškolovani sin oficira JNA i Pupovčev poltron Leković koji je ocrnjavao Keleminca baš kao što je bivša supruga ocrnila njega da je lopov, prevarant i krezuba niškorist. Niti riječ nije rekao o kaznenim prijavama protiv Pupovca i da  baš u tome grmu leži zec.

O činjenici da su Novosti nazvale Keleminca ustaškim govnom niti riječ nije rekao predstavnik Pupovca i njegove žene Sale Leković poznat u svom kraju po ratnom nadimku navoditelj. Nije rekao niti riječ o tekstu kako Lepa njihova lepo gori…

received_2451134751694328

Sada malo o destabilizaciji od strane Keleminca o kojoj trabunja Plenković. Keleminac ako može destabilizirati zemlju onda je on jači od islamskog kalifata. On to nije. Nema vojnu i financijsku strukturu za taj čin.

Može li Pupovac destabilizirati zemlju?

Može. Povezan je sa srpskim teroristima na terenu, obilazi srpske teroriste u Beogradu, u organizaciji Biro Krajine je stalno prisutan, kontrolira sudstvo, policiju i medije i preko poluga države terorizira građane i tako prikriva svoju pljačku.

četnička omladina1

Radi se o teškom psihopatu koji uživa uništavati ljude sa karakterom da bi proveo svoj cilj. Zato se okružio kriminalcima i odvjetnicom koja falsificira potpise. Njegov najbliži suradnik Saša Milošević je osuđivani diler droge.

pupi-sale

Zapravo se ne radi o nikakvoj nacionalnoj pripadnosti u slučaju Novosti, već o činjenici da jedna skupina mrzitelja Hrvatske u dosluhu s pljačkašima Hrvatske želi i dalje plindrati naš proračun. Oni destabiliziraju zemlju i bliski su premijeru Plenkoviću. S toga je premijer već odavno trebao biti suđen za veleizdaju. Umjesto toga Plenković i Pupovac pokrenuli su progon Keleminca za širenje govora mržnje. Kumrovečki naputak nabijanja krivnje. U tome mu pomaže pravosuđe, policija i tajne službe.

novosti1

Jedina političarka koja je podržala  Keleminčev performans oko Novosti je Ruža Tomašić, te je prijavila nedemokratsko ponašanje vlasti u institucijama unije.

Uostalom ako nekakvi umjetnici poput Labrovića mogu mokriti pred crkvom sv. Marka, neki pak izrugivati hrvatsku zastavu vadeći je iz anusa na kazališnim daskama u Rijeci, a Frljić po Poljskoj svojim očajnim predstavama provocirati kršćane, ne vidimo razlog zašto političar Keleminec ili ex novinar Krklješ ne mogu umjetnički zapaliti Novosti…Neki u nedostatku toalet papira ionako koriste novine za korisne svrhe…ne pazeći previše koliko će to povrijediti nacionalne osjećaje tajkuna Pupovca i njegova šegrta Plenkovića.

HOP