Hasanbegović napao Domazeta, admiral masoneriju, Bujanec Keleminca, dok Pupovac ruši sustav

0
15168

Mahnič, je sazvao sjednicu  za 14. rujna na kojoj bi se trebalo raspravljati o spremnosti slovenske vojske za slučaj zaoštravanja spora s Hrvatskom oko arbitražne presude o granici, kaže kako je njihov cilj spriječiti provođenje arbitražne presude te da je Hrvatska spremna braniti svoju zemlju. Radi se zapravo o provjeri slovenske vojske za slučaj rata s Hrvatskom.-bila je vijest HINA-e ovih dana.

Nakon toga javio se admiral Domazet i rekao da je Hrvatska u roku od 48 sati spremna zauzeti Sloveniju. Predsjednica ga po hitnom postupku smijenjuje sa savjetničke pozicije; a tzv. krajnja  desnica predvođena Hasanbegovićem osuđuje admirala, kao što je osudila NDH i pozdravu ZDS dala smjer prema ustaštvu.

Strateški dobri odnosi sa Slovenijom su provorazredni hrvatski državni interes. Općenito, u političkom životu, a posebno u međunarodnim odnosima, protivnik sam verbalnog egzibicionizma i lupetanja bilo koje vrste. Dakle, to je bura u čaši vode i ozbiljna državna politika se ne vodi pretjeranim riječima, već razgovorima”, kritizirao je Hasanbegović stavove admirala Domazeta Loše u petak u Hrvatskom saboru.

Na ovaj način tzv. krajnja desnica približava se predsjednici i odmiče od ZDS spektra iako je tim sloganom Esih krenula u izbore, posloženom na drugi način.

zds

Prije neki dan Bujanec je prozvao Keleminca ekstremistom  u Jutarnjem listu i na taj način i on je dao podršku premijeru Plenkoviću u obračunu Pupovac-Plenković protiv Keleminca.

Slovenci su poslužili zapravo za obračun sa neposlušnim desničarima.

I budali je jasno da je sukob slovensko-hrvatske elite fingiran. Zašto?

Mahnič je iz janšine stranke vrlo blizak Bujancu, pa je nelogično da bi Janša napadao desni hrvatski politički spektar. Domazet je poslužio kao primjer kako završavaju desničari ako pomole nos u Hrvatskoj i tko vlada desnicom u nas. Koliko je sve bila gluma da se skrene pažnja sa problema oko Agrokora i ruske destabilizacije zemlje, a koliko pomana za HEP-om pokazat će vrijeme.

Najveće prihode u prošloj godini ostvarila je Ina, u iznosu većem od 15 milijardi kuna, no među hrvatskim tvrtkama koje su 2016. godinu završile s prihodima većim od milijardu kuna najveći prihod po zaposlenom imalo je Prvo plinarsko društvo (PPD), u iznosu od 330,3 milijuna kuna, pokazuje analiza Financijske agencije (Fina). 

Finina analiza pokazuje da su 2016. godinu od gotovo 114,5 tisuća hrvatskih poduzetnika realnog sektora s prihodima koji se mjere milijardama kuna završila 63 poduzetnika, a broj bi vjerojatno bio i veći da su u analizu uključena i društva iz sastava Agrokora.  Naime, iz Fine pojašnjavaju kako u analizu nisu uključeni rezultati Konzuma, Tiska, PIK-a Vrbovec, Agrokora, Agrokor-trgovine, Belja, Jamnice i Leda, koji su 2015. imali prihode veće od milijardu kuna, no za 2016. još uvijek nisu objavljene relevantne informacije o njihovom poslovanju.

PPD želi ovladati HEP-om, a Rusi Agrokorom. U principu isti ruski rukopis.

Otkrivamo koji tekst je stvorio paniku u HDZ-u i zato je pokrenuta priča oko ploče u Jasenovcu

Geostrateški ulazimo u ruski lonac.

Domazet je rekao jednu opasnu rečenicu koja ga je stajala pozicije. Upro je prstom u masoneriju, prozvao ih da uništavaju zemlju, a to je odmah zasmetalo američkim lobijima koji su to označili kao rusko uplitanje u predsjednički prostor.

HOP