HEP donira oko 110 milijuna kuna dok narodu šalju ogromne račune za struju

0
3903

– Uz pomoć drugih donacija i pomoći gradova i općina uskoro ćemo imati potrebnih 2,5 milijuna kuna, koliko iznosi polovica cijene MR-a. S tom polovicom ćemo otići u Ministarstvo zdravstva od kojih očekujemo drugu polovicu. Nadamo se da ćemo MR dovesti u Sisak do kraja godine – rekao je župan Ivo Žinić.-piše Večernji list.

Šef HEP-a Perica Jukić je iz Siska. Donacija ide u Sisak.

HEP ima novaca ,odlično stoje,i samo malo bolje pogledajte gdje  se sve reklamiraju,sponzoriraju pa će  biti jasno što im je cilj.

Bez obzira na sve to oni godišnje kroz javnu nabavu političkim grupacijama-strankama pojedincima, iz tih opcija doniraju oko 110-130milijuna kuna,namještajući, pogodujući, dogovarajući se,a meštri iz HEP-a,trgujući svojim osobnim interesima učestvuju u tome za svoje osobne probitke.

Ovo je tipična slamka spasa za Pericu Jukića da se dodvori HNS -u,koji vuče glavne poteze oko izbora nove Uprave HEP-a, jer mu je to zadnji vlak da bar ostane član Uprave, dodvoravanjem Žiniću i HDZ-u.

Ne zaboravimo činjenicu da ga je postavio Ivan Vrdoljak za predsjednika Uprave ,prije tri godine kada je smjenio tadašnjeg svog prijatelja Tomislava Šerića, jer nije htio potpisati odnosno dati suglasnost za izgradnju TE – TO – OSIJEK.

HOP

 

Vladar HEP-a je Perica Jukić. Sasvim slučajno je iz Siska. Sasvim slučajno ova donacija ide u Sisak.