Hrvatska i Srbija kupuju kršine od zrakoplova da bi lakše Ameri i Rusi pokrali nepokradeno

0
2033

Ovih dana Aco Vučić laže ovce po Srbiji kako je Srbija najjača sila Balkana u zraku. Rusi im dali polovne MiG-ove koje može voziti Miroslav Lazanski, a vrijede toliko da nam niti ne trebaju zrakoplovi. Nije bolje niti kod nas. Nude se rabljene kršine, ili grčke ili židovske ili američke… Za nove love nema, ali ima za poklanjanje Agrokora Amerima, puno manje trulog od tih kršina.

Deset srpskih kršina i desetak naših kršina čuvat će nebo dok Ameri i Rusi pomažnjavaju svo naše bogatstvo. Nema toliko političkih budala kao u ove dvije zemlje koje dozvoljavaju nesmiljenu pljačku naroda preko svojih šegrta.  Narodu se nudi i alternativa. Titoistički način pljačke i transformacija neradnika i uhljeba u tzv. revolucionare.

Tito je gradio stanove za svoje oficire nesposobne vojske, koja se raspala u par mjeseci i za svoje potencijalne privrednike, koji su uništili privredu nastalu još u Austro-ugarskoj. Neki bi ponovo tu vrstu srpsko-hrvatsko idiotizma, koja je od silne sposbnosti napravila najgori automobil na svijetu-Yugo 45.

vuckoplenki

Isti oni politički kreteni koju su uništili kreditoslaviju, sada su u amnet ostavili države ex Juge svojim rođacima i najboljim lopovskim zdrugovima. U principu sve su pokrali i uništili što se moglo u ovih 20-tak godina i za sve su pokrivili ustašku zmiju.

Komično je gledati kako se alnfordovska ekipa okuražila sa obje stane granice i poput Sir Olivera grabi lovu ispred nosa glupavog naroda zadojenog internet igricom četnika i ustaša. Koliko su ti partizani u principu nebitni govori i činjenica da narod više zanima sukob uja i čeda.

Oni su bitni jedino u krađi baš svega. Kada se prezaduže evo nas kod Amera i Rusa, koji to onda kupuju za kiki riki i nude kršine od zrakoplova Plenkiju i Vučiću…Bosanci kada sve unište, a zovu se Bošnjaci, izmisle da su sve ostavili u amanet Turskoj, jer 500 godina nabijanja na kolac je stvorilo vjerovanje da nam Turci čine dobro…

HOP