Četnik koji je silovao maloljetnicu pobjegao je iz zemlje, jer policija i pravosuđe nisu oduzeli ovom ološu putovnicu!

0
7076

-Evo opet da se  javim iz Starog Sela. Prvo Vam želim reći da me je sramota uopće reći odakle sam i koje sam vjere, sramota me reći da sam pravoslavne vjeroispovijesti. Žao mi je je da u ovoj državi i učim djecu da poštuju i vole ovu zemlju.

VELIKI SRBIN MILAN BUŠIĆ JE POBJEGAO IZ ZEMLJE. Otišao je bez problema i bez ikakvog pitanja unatoč bezbroj sudova koji nisu završeni i bezbroj kazni koje nije platio, alimentacije za dvoje djece koju nije platio od kako su djeca pripala majci u ožujku ove godine.

Imate bezbroj slika  njegove sprdanje na račun ove države. Otiđite na javnu grupu Staro Selo koja ima 55 članova i on je admin grupe.

Ali sve to je nebitno jer je uspio otići bez problema. Na svom profilu je napisao da je u Rusiji, a danas se oglasio iz Esslingena, Njemačka .

Žao mi je jer ova država štiti kriminalce pravoslavce i sami smo pravoslavci ali nemamo nikakvu zaštitu iako nam je taj luđak prijetio smrću. Policija nije učinila kao niti pravosuđe do sada ništa.

Milan Bušić bio je primljen kod srpskog teroriste Linte  preko debele veze i na kraju pljuvao po njemu. Narod koji je otišao odavde skupljao mu je novce jer se predstavio kao žrtva policajke  iz Gvozda, a na kraju te je novce istu večer sve zakockao. A njima rekao da mu treba za odvjetnika i na kraju kad su ljudi shvatili da ih je krao ne smije sad niti u Srbiju. Nema koga nije prevario za novce, a o tabletama za živce nećemo uopće da pričamo, pola sela mu dizalo xanax jer je ovisan o njima.- pišu nam seljani njegova sela.

SMEĆE Č

Milan Busić je prijetio policajki, silovao maloljetnicu, tukao seljane, prijetio nekadašnjoj supruzi, švercao robu preko granice, vozio automobil pod utjecajem teških medikamenata, a nesposobna policija u Vrginmostu, popunjena njegovim prijateljima, te nesposobno i korumpirano pravosuđe u Sisku čekali su da pobjegne, umjesto da ga utamniče. Zadnju prijetnju napravio je Busić prema našim novinarima . Suđenje za silovanje je razvučeno na desetak godina.

Za sam bijeg treba odgovarati naše sudstvo i policija koji su dozvolili divljanje ovog četnika, koji je pred nosom policije u Vrginmostu stvarao četničke ćelije.

Taj patuljasti popišanko ( u vojsci je mokrio u krevet) pokazao se na kraju sposobniji od naših institucija. Očito su mnogi zlouporabili položaj u zaštiti popišanog četnika. Popišani četnik bojao se zatvorske ćelije, bez lijekova i ležanja na popišanim krevetima…pa je zbrisao…

HOP